Neitralizācijas sistēmas

Uzlabojiet savu pārtikas eļļu garšu, stabilitāti un glabāšanas laiku, efektīvi atdalot brīvās taukskābes no neapstrādātas eļļas. Mūsu eļļas neitralizācijas sistēmas noņem brīvās taukskābes un citus piemaisījumus, kas ietekmē pārtikas eļļas kvalitāti, konsistenci, izskatu, garšu un glabāšanas laiku. Pielāgojiet šīs neitralizācijas sistēmas savām vajadzībām - aukstajai, sārmainajai vai miscellu rafinēšanai. Rezultātā jūs iegūstat neapstrādātu eļļu bez piemaisījumiem un nātrija ziepēm tālākai pārst

Edible oil neutralization

Droša, efektīva brīvo taukskābju neitralizācija uzlabo jūsu pārtikas eļļas rafinēšanas procesus

  • Droša sistēmas konstrukcija nodrošina ilgāku darbspējas laiku un kalpošanas laiku
  • Maksimāli uzlabojiet pārtikas eļļas kvalitāti, garšu, glabāšanas laiku un iznākumu
  • Darbības uzticamības un efektivitātes uzlabošana
  • Minimizējiet eļļas zudumus un ekspluatācijas izmaksas
  • Viegla uzstādīšana, ekspluatācija un apkope

Efektīvai sārmainai rafinēšanai ir nepieciešamas uzticamas neitralizācijas sistēmas, lai atbrīvotos no brīvajām taukskābēm un sveķu atliekām, kas padara pārtikas eļļas skābas un pakļautas oksidācijai.

Izmantojot Alfa Laval neitralizācijas sistēmas, jūs varat būt patiesi mierīgi, zinot, ka ir ieviesti optimizēti procesi, kas palielina pārtikas eļļas rafinēšanas procesu produktivitāti un ražīgumu. Un jūs varat būt droši, ka mūsu globālie servisa centri un partneri ir tuvumā, lai atbalstītu visas jūsu vajadzības.

 

Pieprasiet piedāvājumu

.

Kā tas darbojas

Jo lielāks ir brīvo taukskābju daudzums, jo sarežģītāks ir attīrīšanas process un nepieciešama lielāka nātrija kaustiskās sodas koncentrācija , lai tās neitralizētu un atdalītu. Vispirms jēlnaftu uzkarsē, pievieno skābi, samaisa, atkal pievieno kaustisko sodu (sārmu) un vēlreiz samaisa. Pēc tam to pārvieto uz aizturēšanas tvertnēm, kur tiek sašķeltas saites starp naftu un brīvajām taukskābēm un citiem piemaisījumiem.

Tālāk notiek nepārtraukta eļļu un tauku neitralizācija, izmantojot disku centrifūgas. Kopumā ir divas tauku un eļļu neitralizēšanas metodes:

Sojas pupiņu vai rapšu eļļas rafinēšanas process ar ilgstošu maisījumu

Lai neitralizētu brīvās taukskābes, uzkarsētai jēlnaftai pievieno skābi un sārmu, un tā ilgstoši atrodas saskarē ar kaustisko sodu īpašos sajaukšanas maisītājos. Pēc tam eļļu uzkarsē un pārvada uz disku centrifūgām, kur vienā posmā no rafinētās eļļas atdala ziepju izejvielas un mazgāšanas ūdeni.

Daudzmaisījumu rafinēšanas process praktiski jebkurai eļļai

Šeit jēlnafta uz īsu laiku saskaras ar kaustisko sodu. Pēc tam tā iziet vienu vai divus mazgāšanas posmus. Pārstrādājot kokvilnas sēklu eļļu vai zemas kvalitātes neapstrādātus taukus un eļļas, ir nepieciešama otrā apstrāde ar sārmu, kas pazīstama kā rafinēšana.

Kad neitralizācija ir pabeigta, eļļu mazgā. Pēc tam mazgāšanas ūdeni atdala, izmantojot disku centrifūgas. Eļļu pārvieto uz vakuumsūcēju žāvēšanai. No eļļas atdalītās brīvās taukskābes un citus piemaisījumus (cukurus, pigmentus un metālus) nosūta tālāk pārstrādei ziepju izejvielā.

Alfa Laval piedāvā arī neitralizācijas sistēmas kokvilnas sēklu eļļas miscella rafinēšanai un saulespuķu vai kukurūzas eļļas aukstajai rafinēšanai.

Pakalpojumi

Globālais serviss un atbalsts optimizē pārtikas eļļas rafinēšanas procesus

Vairāk nekā 130 gadu pieredze. Eksperti visā pasaulē. Servisa centri gandrīz 100 valstīs. Lai maksimāli uzlabotu savu procesu kvalitāti, efektivitāti un ražīgumu, izmantojiet Alfa Laval globālo servisa tīklu ar vietējiem servisa centriem un partneriem visā pasaulē.

Neviens cits procesu sistēmu piegādātājs nespēj nodrošināt tik plašu un daudzveidīgu komponentu, iekārtu, sistēmu un servisa klāstu. Mēs vienmēr esam blakus, rūpējamies par jūsu sistēmām un optimizējam procesus visā jūsu pārtikas eļļas pārstrādes rūpnīcas dzīves cikla laikā.

.

Mūsu klienti

Imcopa sojas pupiņu eļļas pārstrādes rūpnīca

Imcopa sojas pupiņu eļļas pārstrādes rūpnīca Brazīlijā nolēma veikt modernizāciju, lai risinātu ļoti augstās tvaika izmaksas, kā arī problēmas, kas saistītas ar nepietiekamu siltuma atgūšanu uzņēmuma esošajā rūpnīcā.

Izmantojot Alfa Laval modernizācijas koncepciju, Imcopa modernizēja esošo dezodorētāju un uzstādīja jaunu neitralizācijas un balināšanas līniju, plākšņu siltummaiņus, maisītājus un PX 95 separatoru. Tas ļāva uzņēmumam palielināt rafinēšanas jaudu no 400 līdz 600 tonnām dienā. Šī modernizācijas stratēģija apvienojumā ar Alfa Laval siltuma pārneses tehnoloģijām ļāva Imcopa samazināt kopējās ražošanas izmaksas par vairāk nekā 3 ASV dolāriem uz tonnu naftas - ieguldījums atmaksājās mazāk nekā 2 gadu laikā.

The Bunge Group

The Bunge Group ir pasaules mēroga lauksaimniecības un pārtikas uzņēmums. Grupas pārtikas produktu nodaļa ir Latīņamerikas lielākais eļļas sēklu pārstrādātājs un lielākais pudelēs pildītu eļļu pārdevējs mazumtirdzniecības tirgū. Turklāt Bunge ir investējusi līdzekļus Latīņamerikā lielākajā augu eļļas pārstrādes rūpnīcā, lai paplašinātu šo pozīciju. Šīs lielās rūpnīcas, kas atrodas Brazīlijā, jauda ir 1200 tonnu dienā.

Alfa Laval ir atbildīga par visu pārstrādes rūpniecību, kurā ir neitralizācijas sekcija ar diviem PX 110 separatoriem, balināšanas procesa iekārta un pilnīgs SoftColumn dezodorēšanas risinājums.

.
.

Sazinieties ar mums

Uzziniet vairāk par Alfa Laval neitralizācijas sistēmām.

Es interesējos par
Vai vēlaties saņemt pieprasījuma tīmekļa seminārus, ielūgumus uz turpmākiem pasākumiem un produktu un pakalpojumu jaunumus?

This information is stored and processed in accordance to our privacy policy.

.