2023-05-30 Product News

Alfa Laval paplašina lodēto plākšņu siltummaiņu ražošanas jaudu, lai atbalstītu globālo enerģētikas pāreju

Kā daļu no iepriekš izziņotajiem* ieguldījumiem kapacitātē Alfa Laval biznesa vienība "Lodētie un sakausējuma līmētie siltummaiņi" paziņo, ka tā palielinās lodēto plākšņu siltummaiņu ražošanu, lai apmierinātu pieaugošo pieprasījumu saistībā ar notiekošo globālo enerģētikas pāreju.

"Mūsu mērķis ir iet kopsolī ar mūsu klientiem un tirgus pieprasījumu, ko rada jaunā enerģētikas vide," saka Malgoržata Močinska (Malgorzata Moczynska), biznesa nodaļas "Lodētie un sakausējuma līmētie siltummaiņi" prezidente. "Mēs ieguldām arī mūsu pamatkompetencēs un produktu inovācijās. Mēs ar nepacietību gaidām jaunus kolēģus mūsu jaunajās telpās."

Alfa Laval turpina nostiprināt savu lodēto plākšņu siltummaiņu ražošanu visā pasaulē, ievērojami paplašinot jaudu San Bonifacio (Itālija), JiangYin (Ķīna), Ronneby (Zviedrija) un Richmond (ASV) rūpnīcās. Ieguldījumi ietver arī papildu ēku izveidi pašreizējās ražotnēs Itālijā, Ķīnā un Zviedrijā.

"Jaunās rūpnīcas iezīmē svarīgus pavērsiena punktus mūsu stratēģijā, kuras mērķis ir padarīt ražošanu gan gudrāku, gan efektīvāku visā piegādes ķēdē," saka Massimo Balestrini, BHE/FHE produktu grupas prezidents. "Palielinot jaudu, mēs esam labāk sagatavoti, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības pēc ilgtspējīgiem risinājumiem, un kopā ar viņiem mēs virzīsim nākotnes produktu klāsta attīstību."

Lodēti plākšņu siltummaiņi

Alfa Laval vara plākšņu siltummaiņi ir kompakts, efektīvs un uzticams risinājums sildīšanai, dzesēšanai, iztvaicēšanai un kondensācijai daudzos lietojumos, tostarp siltumsūkņos. Katra iekārta ir paredzēta darba optimizācijai un tai ir virkne unikālu funkciju, kas nodrošina gan izcilu termisko veiktspēju, gan maksimālu uzticamību. Tas nodrošina visgarāko iespējamo kalpošanas laiku - pat apstākļos ar īpaši augstu projektēto spiedienu. Ideāls risinājums izmantošanai ar dabīgajiem aukstumaģentiem, pateicoties kompaktajam izmēram un optimizētajam plākšņu dizainam.

Šis ir Alfa Laval

Alfa Laval ir pasaules līderis siltuma pārneses, centrbēdzes atdalīšanas un šķidrumu apstrādes jomā, kas darbojas enerģētikas, jūrniecības, pārtikas un ūdens aprites jomās, piedāvājot savas zināšanas, produktus un pakalpojumus dažādās nozarēs aptuveni 100 valstīs. Uzņēmums ir apņēmies optimizēt procesus, veidot atbildīgu izaugsmi un veicināt progresu, lai atbalstītu klientus to biznesa mērķu un ilgtspējības mērķu sasniegšanā.

Alfa Laval inovatīvās tehnoloģijas ir veltītas materiālu attīrīšanai, attīrīšanai un atkārtotai izmantošanai, veicinot atbildīgāku dabas resursu izmantošanu. Tās palīdz uzlabot energoefektivitāti un siltuma atgūšanu, uzlabot ūdens attīrīšanu un samazināt emisijas. Tādējādi Alfa Laval ne tikai paātrina panākumus saviem klientiem, bet arī cilvēkiem un planētai. Ik dienu padarīt pasauli labāku.

Alfa Laval ir 20 300 darbinieku. Gada apgrozījums 2022. gadā bija 52,1 miljardi Zviedrijas kronu (aptuveni 4,9 miljardi eiro). Uzņēmums ir kotēts Nasdaq Stokholmas biržā.

brazed heat exchanger close-up 640x360

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar:

Malgorzata Moczynska

President

Business Unit Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers, Energy Division

Phone: +39 338 672 136 6

E-mail: malgorzata.moczynska@alfalaval.com

 

Therese Tonning

Marketing & Communications Manager

Business Unit Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers, Energy Division

Phone: +46 708 47 72 09

E-mail: therese.tonning@alfalaval.com

Saistīts saturs: