2021-08-11 Product News

Alfa Laval publicē balto grāmatu par ilgtspējīgiem aukstumaģentiem

Apkures un dzesēšanas tehnoloģijās notiek lielas pārmaiņas, jo vides un regulējuma spiediena ietekmē notiek pāreja no tradicionālajiem F-gāzes aukstumaģentiem uz alternatīviem, kas rada zemāku globālās sasilšanas potenciālu. Alfa Laval, kas ir vadošais inovators siltuma pārneses tehnoloģiju jomā, jau gadiem ilgi sadarbojas ar klientiem, lai izstrādātu risinājumus, kas pielāgoti unikālām sintētisko un dabisko aukstumaģentu ar zemu GWP vajadzībām. Visas šīs zināšanas tagad ir pieejamas pārskatītā baltajā grāmatā, ko nozares profesionāļi var lejupielādēt bez maksas.

Alfa Laval jaunākās baltās grāmatas nosaukums ir "Navigācija mainīgajā aukstumaģentu tirgū", un tā sola piedāvāt lasītājiem "rokasgrāmatu aukstumaģentu izvēlei un pielāgošanai dažādiem apkures un dzesēšanas lietojumiem". Uzņēmums šo dokumentu izstrādāja, reaģējot uz to, ka klienti meklē vairāk informācijas par to, kā izvēlēties no arvien pieaugošā jauno aukstumaģentu klāsta kopumā un jo īpaši dabīgo aukstumaģentu klāsta.

"Mūsdienu aukstumaģentu tirgus maiņa ir daudz sarežģītāka, salīdzinot ar to, ko esam pieredzējuši agrāk," saka Matteo Munari, Alfa Laval Lodēto plākšņu siltummaiņu pielietojuma un produktu attīstības nodaļas vadītājs un viens no jaunās baltās grāmatas autoriem - eksperts. "Pāreja nebūs "viens pret vienu". Vairumā gadījumu "pareizā" aukstumnesēja aizvietošanas izvēle lielā mērā būs atkarīga no konkrētā lietojuma un darbības vietas."

As a result, we regularly hear from customers with questions about what new legislation means for them,” adds Tommy Ångbäck, Sales Director in Alfa Laval’s Energy Division, and another contributor to the white paper. “With this white paper, we have collected everything we have learned in decades of developing heat exchangers for these different refrigerants. Our hope has been to make it even easier to support customers, putting all that information directly at their fingertips.”

A deep look at low-GWP refrigerants

Jaunajā baltajā grāmatā sniegts ievads par šo tematu un izsmeļošs pārskats par regulatīvo situāciju dažādās pasaules daļās. Pēc tam tajā aplūkotas dažādas pašlaik pieejamās aukstumaģentu iespējas, jaunākās tirgus tendences un noslēgumā aplūkotas dažāda veida jaunas siltumnesēja inovācijas, kas radušās, lai nodrošinātu zema GSP aukstumaģentu vajadzības.

Our goal was to make sure the reader understands what is required in their market and the key differences between synthetic options as well as natural refrigerants like propane, ammonia and CO2,” says Munari. “Each refrigerant option offers different advantages and potential drawbacks. Readers of this white paper will hopefully walk away with a much better understanding of which solutions offer the best choice for their specific needs, and what types of heat exchanger technology will be needed to handle the challenges of those particular refrigerants.”

Klientu informēšana par jaunāko informāciju.

Kā norāda Ångbäck, iepriekšējais baltās grāmatas izdevums sākotnēji tika publicēts 2018. gadā. "Kopš tā laika tirgū ir daudz kas noticis," viņš saka. "Tāpēc mēs uzskatījām, ka ir īstais laiks atjaunināt balto grāmatu, lai mūsu klientiem būtu pieejama jaunākā informācija. Mēs arī paredzam, ka turpmāk dokumentā tiks veikti turpmāki atjauninājumi, piemēram, gaidot Eiropas Savienības svarīgās F-gāzu regulas pārskatīšanu 2022. gadā."

Pārskatītais izdevums Navigating a changing refrigerants market (Navigācija mainīgajā aukstumaģentu tirgū) ir publicēts saistībā ar Alfa Laval Apkures un dzesēšanas centra (Heating and Cooling Hub) - tiešsaistes zināšanu bāzes ar rīkiem un resursiem apkures, ventilācijas, dzesēšanas un ventilācijas speciālistiem - atkārtotu darbības uzsākšanu. Tas ir pieejams bezmaksas lejupielādei bez nepieciešamības reģistrēties.

Lai lejupielādētu balto grāmatu un uzzinātu vairāk par Alfa Laval pieeju sintētiskajiem un dabiskajiem aukstumaģentiem ar zemu GWP, apmeklējiet šo vietni

www.alfalaval.com/heating-and-cooling-hub.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar:

 

Terēze Tonninga, mārketinga komunikācijas vadītāja
Biznesa vienība Tērauda siltummaiņi ar lodētu un kausētu sakausējumu,
Enerģētikas nodaļa, Alfa Laval
Tālr: +46 46 36 72 09
E-pasts: therese.tonning@alfalaval.com

Theresa P Elven, komunikācijas projektu vadītāja
Biznesa nodaļa Blīvētu plākšņu siltummaiņi,
Enerģētikas nodaļa, Alfa Laval
Tālr: +46 46 36 65 30
E-pasts: teresa.pelven@alfalaval.com


Redaktora piezīmes

Alfa Laval aktīvi darbojas enerģētikas, jūrniecības, pārtikas un ūdensapgādes jomās, piedāvājot savas zināšanas, produktus un pakalpojumus dažādām nozarēm aptuveni 100 valstīs. Uzņēmums ir apņēmies optimizēt procesus, veidot atbildīgu izaugsmi un veicināt progresu, vienmēr darot visu iespējamo, lai atbalstītu klientus to biznesa mērķu un ilgtspējības mērķu sasniegšanā.

Alfa Laval inovatīvās tehnoloģijas ir veltītas materiālu attīrīšanai, attīrīšanai un atkārtotai izmantošanai, veicinot atbildīgāku dabas resursu izmantošanu. Tās palīdz uzlabot energoefektivitāti un siltuma atgūšanu, uzlabot ūdens attīrīšanu un samazināt emisijas. Tādējādi Alfa Laval ne tikai paātrina panākumus saviem klientiem, bet arī cilvēkiem un planētai. Ik dienu padarīt pasauli labāku. Tas viss ir Advancing better™.

Alfa Laval ir 17 500 darbinieku. Gada apgrozījums 2019. gadā bija 46,5 miljardi Zviedrijas kronu (aptuveni 4,4 miljardi eiro). Uzņēmums ir iekļauts biržas Nasdaq OMX sarakstā.

www.alfalaval.lv

Natural refrigerants white paper

heating_cooling-hub-vignette-2021.jpg

Vai meklējat papildu rīkus un zināšanas?

Vai vēlaties iegūt vairāk zināšanu, ko Alfa Laval ir ieguvusi vairāk nekā 8 gadu desmitus ilgajā pieredzē termiskās pārneses jomā? Vai jūsu uzņēmumam ir nepieciešama piekļuve BIM failiem, 3D rasējumiem vai citiem konsultantu rīkiem? Dodieties uz mūsu Alfa Laval Apkures un dzesēšanas centru, lai iegūtu jaunākos resursus jūsu nozarei.


Apkures un dzesēšanas centra apmeklējums

 

Saistīts saturs: