2019-08-06 Product News

Alfa Laval at Brau 2019 – Taste the future

Lai tas notiek Alfa Laval Stand 7-430 veikalā Brau 2019, kur pievērsīsimies tam, kā alus ražotāji var dažādot savu produkciju un diferencēt ar jaunām garšām un gaumēm. Alfa Laval progresīvie alus darītavu risinājumi, sākot no moduļiem līdz pilniem procesa blokiem, ir paredzēti, lai atbalstītu alus ražotājus sasniegt augstākus ražas apjomus, vienlaikus samazinot enerģijas un ūdens patēriņu, atkritumus un emisijas.

 

 

 

Alfa Laval sausais lēveris un garšas uzlējums

 

Alfa Laval ir virkne moduļu efektīvai sausai lēkāšanai papildu apiņu pievienošanas process alum pēc primārās fermentācijas. Atbrīvojot ēteriskās eļļas no apiņos esošā lupulīna, process uzlabo garšu un aromātus, nepievienojot alus rūgtumu. Mūsu lēkājošo sistēmu priekšrocības ietver pilnīgu homogenizāciju, izmantojot dinamisko uzbudinājumu, zemus produktu zudumus un sauso apiņu materiāla efektīvu atdalīšanu, izmantojot centrifugēšanu, lai novērstu pakārtotos nosprostojumus. Šīs sistēmas var izmantot arī, lai iepludinātu alu ar dažādu aromātu.

 

 

 

Alfa Laval De-alcoholization modulis

 

Mūsu De-alcoholization modulis ir racionalizēta sistēma, kas efektīvi ražo nealkohola alu, kas ir mazāks par 0,05% no spirta tilpuma. Modulis dekodē alu, reģenerē izgarojumus un noņem alkoholu, izmantojot kulinārijas tvaiku, kas plūst augšup īpašā izspaidu stabā. Spirts izplūst tvaiks, kas ir kondensēts un savākts. Šis pilnībā automatizētais, energoefektīvais modulis atvieglo uzticamu vienas caurlaides spirta izņemšanu, pamatojoties uz nogriešanas principu, kas ir ārkārtīgi efektīvs zemā temperatūrā un spiedienā, saglabājot minimālas darbības izmaksas.

 

 

 

Alfa Laval alus centrifūgas:

· breks 20 kompakts alus centrifūga brewpubs un mikroalus darītavām. Palīdz palielināt ražu, uzlabot garšu, aromātu un galvas aizturi. Būvēts ar Alfa Laval unikālo Axial Hermetic Seal, tas samazina arī skābekļa patēriņu, nepalielinot izmaksas.

· brew 750, kura pamatā ir Brew 701 separators un kura ir aprīkota ar jaunākajām inovācijām, lai uzlabotu dzidrināšanas veiktspēju, samazinātu enerģijas patēriņu un uzlabotu tīrību, ražošanas nozares standartus virzīs uz jauniem augstumiem.

· breks 450 ir Alfa Laval unikālais un nozares pierādītais Air-Tight Bowl dizains, kas nodrošina labāku kvalitāti un garšu. Sistēma Brew 450, kas paredzēta priekšnoskaidrošanai un pulēšanai, apvienojumā ar eMotion samazina enerģijas patēriņu un trokšņa līmeni.

 

 

 

Displejā apmeklētāji varēs aplūkot un apstrādāt arī:

· alfa Laval TJ40G Burst šajā rotācijas strūklas galvas tīrītājā ietilpst unikāls sprauslu dizains; tas ļauj ātri samitrināt tvertni, samazinot tīrīšanas laiku, arī ūdens un ķīmisko vielu izmantošanu. ir paredzēta higiēnas lietojumiem, nodrošina izcilu tīrību, labāku galaprodukta kvalitāti, lielāku kopējo produkciju un līdz 70% samazinātu darbības izmaksas.

· alfa Laval LKH Prime pašsagatavojošs sūknis, higiēnisks konstrukcijā, ar progresīvu gaisa skrūves tehnoloģiju. Tas ir izstrādāts, lai nodrošinātu maksimālu efektivitāti, rezultātā samazinās enerģijas patēriņš CIP sistēmām alus un dzērienu ražošanā, vienlaikus piedāvājot mierīgu darbību. var arī sūknēt produktu, samazinot kapitālieguldījumus.

· alfa Laval Iso-Mix ārējais diskdzinis (IMXD) revolucionāra sistēma, kas ļauj automatizēt un palielināt sausās lēkāšanas metodes lielākiem alus tilpumiem (no 100 līdz vairāk nekā 5000 hektolitriem). Vienkāršais un kompaktais IMXD darbojas ar jebkuru apiņu ieviešanas sistēmu. Tas izraisa pārmērīgu aromātsavienojumu ekstrakciju, samazina produktu zudumu un nodrošina efektīvu CIP. Sistēma var arī optimizēt fermentācijas, nogatavināšanas un avārijas dzesēšanas procesus.

· alfa Laval Alhop Sausā cirpšanas sistēma ir atsevišķa ierīce vidējas izmēra alus darītavām, kas paātrina un atvieglo sauso lēkāšanas/aukstuma lēkāšanas procesu, kas kļūst arvien populārāks, jo pieaug interese par IPA alus veidiem. Sistēma uzlabo ražību un garšas stabilitāti, arī samazina nepieciešamo apiņu daudzumu.

· Alfa Laval DwinScrew Pump paredzēts procesa elastībai, un Alfa Laval Twin Sshing Pump ir būvēts uz izturīgas, uzticamas platformas, kas atbilst stingriem higiēnas standartiem. spēj rīkoties gan ar produktu nodošanu, gan ar CIP. zemas pulsācijas īpašības un izcila cietvielu apstrādes spēja gan augstas, gan zemas viskozitātes šķidrumiem samazina produkta bojājuma risku, tādējādi uzlabojot produkta kvalitāti. Iebūvēta īsta priekšējā kasetnes izolācija, kas atvieglo apkopi; paātrina procesu.

 

 

 

Laiks, optimizācija un pieejamība

 

Alfa Laval 360 ° servisa portfelis ir saistīts ar mūsu klientu aprīkojuma veiktspējas paplašināšanu, nodrošinot, ka visas sistēmas darbojas visefektīvāk. Mūsu pakalpojumi ietver auditus un uzlabojumus, lai uzlabotu instalēto sistēmu veiktspēju.

 

 

 

Preses brokastis

 

Jūs esat aicināti pievienoties mūsu preses brokastīm 13. novembrī no plkst. 8.30 līdz plkst. 9.30, kur mēs īsi iepazīstināsim ar mūsu produktu izstādēm, pēc kurām aicinām piedalīties padziļinātās sarunās ar mūsu produktu un biznesa ekspertiem par kafiju un brokastīm.

 

Lai iegūtu sīkāku informāciju par Alfa Laval pie Brau, apmeklējiet https://www.alfalaval.com/braubeviale-2019 /

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Par Alfa Laval

 

Alfa Laval ir vadošais specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs pasaulē, pamatojoties uz galvenajām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes tehnoloģijām.

 

Uzņēmuma aprīkojums, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt savu procesu izpildi. Risinājumi tiem palīdz sildīt, atdzesēt, nodalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās vielas un naftas ķīmijas produktus, farmaceitiskos produktus, cieti, cukuru un etanolu.

 

Alfa Laval produktus izmanto arī spēkstacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūvē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, arī klimata un aukstumiekārtu lietošanā.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir iekļauts Nasdaq OMX sarakstā, un 2018. gadā iegrāmatots gada pārdošanas apjoms aptuveni SEK 40,7 miljardu apmērā (apm. 4,0 miljardi euro). Uzņēmumā ir aptuveni 17,200 darbinieku.

 

 

www.alfalaval.com

 

Atzīmes

Visas
Taste the Future in Brau 2019 with Alfa Laval

Alfa Laval at Brau 2019

When: 12 - 14 November 2019

Where: Hall 7, Stand 7-430

Address: Exhibition Centre Nuremberg, Germany 

 

See exhibition details here

Kontakti

Kamilla Kjørup Boe

Central Communication Manager, Food & Water

+45 31 78 66 42
+45 39 53 64 33
kamilla.kjorup@alfalaval.com

        

Saistīts saturs: