2019-06-07 Product News

Iepazīstinām ar Alfa Laval ThinkTop® V50 un V70

Uzņēmums Alfa Laval ir atklājis atsvaidzinātu, pārdomātu Alfa Laval ThinkTop ® versiju, kas ir uzņēmuma vislabāk pārdoto vārstu uztveršanas un kontroles bloks higiēniskajiem vārstiem, ko izmanto piena, pārtikas, dzērienu, alus darītavu un farmācijas rūpniecībā. Alfa Laval ThinkTop V50 un V70, otrās paaudzes premium kontroles bloki, ir pārveidoti, lai apmierinātu klientu vajadzības, tajā pašā laikā iekļaujot jaunākos tehnoloģiju sasniegumus.

 

“Mēs esam uzmanīgi ieklausījušies, ko klienti vēlas no vārstu uztveršanas un vadības bloka,” stāsta René Stietz, Produktu Pārvaldības Vārsti un Automatizācija, Hidraulisko Šķidrumu Apstrāde, Alfa Laval. “Izmaiņas, ko esam veikuši ThinkTop, ir ļoti pretīm nākošas klientu vajadzībām, un tāpēc tās ir ļoti būtiskas — piemēram, ātrāka un intuitīvāka uzstādīšana, neapdraudot ilgmūžību un uzticamību.”

 

Atkārtoti izstrādāts, lai apmierinātu klientu vajadzības

Atkārtoti pārdomātais Alfa Laval ThinkTop pirmo reizi piedāvā klientiem: ātru un intuitīvu uzstādīšanu un nodošanu ekspluatācijā; uzlabotu 360 ° VIZUĀLĀ stāvokļa norādi; pārveidotu Gore Vent; kompaktāku un estētiskāku dizainu; saplīsuša sēdekļa tīrīšanas funkcijas iespējas un QR kodu ērtai tiešsaistes piekļuvei atbalsta materiāliem un tiešam atbalstam.

 

  • Ātra un intuitīva: Jaunā automātiskās iestatīšanas funkcija piedāvā ražotājiem ātru, vienkāršu piegādi – līdz pat 90% ātrāk nekā iepriekšējā paaudze. Turklāt tiešraides iestatīšanas funkcija, kas savienota ar īstu vārsta atpazīšanu, nodrošina ideālu atbilstību gan jebkura iestatījumu laikā.
  • Adaptējams un vieds: Jaunais ThinkTop der jebkuram Alfa Laval vārstam, padarot to par ideālu visām retrolēkcijām. Pie tam tas ir gudrs. Tam ir 24/7 pašdiagnostika, nepieciešamības gadījumā pārbaude un labošana, kā arī uzlabota 360 ° VIZUĀLĀ stāvokļa norāde, lai operatori varētu skaidri redzēt vārsta statusu neatkarīgi no tā, kur tie atrodas uz ražošanas grīdas.
  • Izturīgs un uzticams: Jaunā ThinkTop paaudze ir tikpat ilgstoša un uzticama kā pirmā. Gore Vent pārvietošana tomēr padara ThinkTop izturīgāku un uzticamāku nekā iepriekš, izlīdzinot kameras spiedienu, vienlaikus novēršot ūdens iesūkšanās risku.
  • Estētiskais dizains: Ļoti praktiska, jauna minimālistiska rūpnieciskā ārpuse ar savām stingrajām līnijām, nevienas aizsargskrūves un bezkompromisa ģeometrija ir par 30% kompaktāka nekā iepriekšējā versija, tomēr tai ir tāds pats augstums, padarot jauno ThinkTop piemērotu stingrām instalācijām. Vienā sensora mērķa vadības platē, kas ir funkcionāli iepakota, tiek apstrādātas visas vārstu funkcijas un sakari; adapteris nav nepieciešams.
  • Saplīsušo sēdekļu tīrīšana: Izmantojiet īpaši efektīvu CIP šķidruma pārrāvumu sēdekļa pacelšanas un sēdekļa stumšanas atvēršanas brīdī. Šīs optimizētās vārsta darbības krasi samazina ūdens patēriņu tīrīšanas laikā un līdz 90% samazina tīrīšanas līdzekļu izmaksas.

Evolutionary thinking

Alfa Laval ThinkTop tika uzsākta 2000. gadā kā tehnoloģisks izrāviens, kas revolucionē higiēnisko vārstu nojaušanas un kontroles tehnoloģiju. Jau gandrīz 20 gadus Alfa Laval ir ieviesis evolūcijas pasākumus jau sevi pierādījušā darba zirgā, radikāli mainot tā izskatu un funkcionalitāti, lai apmierinātu klientu mainīgās vajadzības un prasības.

Jaunās Alfa Laval ThinkTop V50 un V70 sērijas aptver visas vārstu prasības un tiek izvēlētas, pamatojoties uz nepieciešamo solenoida vārstu skaitu. ThinkTop V50 sērija atbilst Alfa Laval DV-ST, tauriņa, viena sēdekļa un dubultās blīves vārstu prasībām, kamēr ThinkTop V70 sērija atbilst visu šo vārstu un Alfa Laval divvietīgo sēdekļu un speciālo vārstu prasībām.

Turklāt jaunie Alfa Laval ThinkTop V50 un V70 atbilst aizsardzības klases IP66, IP67 un IP69K.

 

To learn more about the Alfa Laval ThinkTop V50 and V70, visit www.alfalaval.com/thinktop

 

About Alfa Laval

Alfa Laval is a leading global provider of specialized products and engineering solutions based on its key technologies of heat transfer, separation and fluid handling.

The company’s equipment, systems and services are dedicated to assisting customers in optimizing the performance of their processes. The solutions help them to heat, cool, separate and transport products in industries that produce food and beverages, chemicals and petrochemicals, pharmaceuticals, starch, sugar and ethanol.

Alfa Laval’s products are also used in power plants, aboard ships, oil and gas exploration, in the mechanical engineering industry, in the mining industry and for wastewater treatment, as well as for comfort climate and refrigeration applications.

Alfa Laval’s worldwide organization works closely with customers in nearly 100 countries to help them stay ahead in the global arena. Alfa Laval is listed on Nasdaq OMX, and, in 2018, posted annual sales of about SEK 40.7 billion (approx. 4.0 billion Euros). The company has about 17,200 employees.

www.alfalaval.com

Saistīts saturs: