2021-05-19 Product News

Pilnībā nerūsējošā tērauda Alfa Laval AlfaNovaTW® 66 rada jaunas iespējas drošākām krāna ūdens sistēmām.

Visā pasaulē aizvien lielāka uzmanība tiek pievērsta nepieciešamībai novērst piesārņojumu dzeramā ūdens sistēmās. Pagājušajā gadā Alfa Laval ieviesa AlfaNovaTW: pirmo siltummaiņu klāstu, kas optimizēts īpaši drošai un uzticamai darbībai ūdensvada ūdensapgādes sistēmās, pateicoties unikālai, 100% nerūsējošā tērauda konstrukcijai. Šodien uzņēmums paplašina šo klāstu, laižot klajā AlfaNovaTW 66 - modeli, kas radīs jaunas iespējas mājsaimniecības ūdensvada ūdens sistēmām ar lielāku jaudu.
Metālu satura ierobežošana ūdens krājumos aizvien biežāk kļūst par sabiedriskās politikas jautājumu," saka Fredriks Ekstrēms (Fredrik Ekström), Alfa Laval Enerģētikas nodaļas Tērauda un sakausējuma līmēto siltummaiņu biznesa nodaļas prezidents. "Mēs izstrādājām AlfaNovaTW klāstu, lai sniegtu klientiem uzticamu un rentablu veidu, kā labāk izpildīt jaunās prasības savās jomās. Palīdzot nodrošināt drošu ūdensapgādi visā pasaulē, mēs ceram, ka šo siltummaiņu unikālais dizains tādējādi var veicināt ANO svarīgu ilgtspējības mērķi."

Daudzi siltummaiņi, ko mūsdienās izmanto krāna ūdens sistēmās, ir izgatavoti, izmantojot mīkstlodēšanas procesus, kuros izmanto varu vai niķeli. Ja šādi metāli pietiekamā daudzumā nokļūst ūdens krājumos, tie var kaitēt gan videi, gan to cilvēku veselībai, kuri izmanto ūdeni dzeršanai un citiem mērķiem.

Unikāla konstrukcija paaugstinātai drošībai

AlfaNova konstrukcijas atšķirība ir unikāls, patentēts kausēšanas savienošanas process, ko Alfa Laval izmanto parastās cietlodēšanas vietā. Rezultāts ir pilnībā 100% nerūsējošā tērauda konstrukcija. Tas nodrošina daudz drošāku risinājumu nekā lodētie siltummaiņi, ko parasti izmanto ūdensvada ūdensapgādei, kā arī konstrukcijas, kas apstrādātas ar pārklājumiem vai kurām pievienots niķelis, lai uzlabotu korozijas īpašības.

Izmantojot kausēšanas metodi, mēs varam radīt tehnoloģiju ar visām priekšrocībām, kas piemīt lodēto plākšņu siltummaiņu konstrukcijām," turpina Ekstrēms. "Tie ir ļoti izturīgi, korozijizturīgi un nodrošina izcilu termisko efektivitāti. Taču mēs varam to panākt ar pārliecinošu drošības garantiju, ko sniedz 100% nerūsējošais tērauds."

Lai pēc iespējas labāk apmierinātu krāna ūdens sistēmu tirgus vajadzības, Alfa Laval ir izstrādājusi AlfaNovaTW klāstu, kas pieejams standartizētu modeļu veidā ar savienojumiem, kas atbilst parastajām krāna ūdens sistēmām. Unikālākām sistēmām pēc pieprasījuma var pasūtīt arī pielāgotas konfigurācijas.

Standarta modeļu pieejamība noliktavā sniedz vairākas priekšrocības šim tirgum. Tas nodrošina iespējami ātrāku izpildes laiku, kā arī ļauj šiem uzņēmumiem piedāvāt klientiem rentablākas krāna ūdens sistēmas ar tikpat augstu veiktspējas un uzticamības standartu.

Plašākas spējas

Jaunākā modeļa AlfaNovaTW 66 izlaišana nozīmē, ka Alfa Laval tagad var apkalpot plašāku AlfaNovaTW klāstu.

AlfaNovaTW 66 saglabā visas priekšrocības, ko mēs varējām piedāvāt AlfaNovaTW sākotnējā versijā, taču tā ir lielāka un paredzēta lielākām sistēmām," norāda Ekstrēms. "Tas nozīmē, ka tagad mēs varam atbalstīt sistēmas lielām un mazām mājsaimniecības ūdens instalācijām, kā arī plašu apkures un dzesēšanas sistēmu klāstu. Tāpēc Alfa Laval mēs par to domājam ne tik daudz kā par mūsu produktu klāsta paplašināšanu, bet vairāk par droša ūdens iespēju paplašināšanu mūsu klientiem."

Lai uzzinātu vairāk par AlfaNovaTW, lūdzu, apmeklējiet:  AlfaNovaTW 66.

Lai iegūtu papildu informāciju, lūdzu, sazinieties ar:

Terēze Tonninga, mārketinga komunikācijas vadītāja
Biznesa struktūrvienība "Lodētie un sakausējuma līmētie siltummaiņi", Enerģētikas nodaļa, Alfa Laval
Telefons: +46 46 36 72 09
E-pasts: therese.tonning@alfalaval.com

 

Redaktora piezīmes


Alfa Laval darbojas enerģētikas, jūrniecības, pārtikas un ūdens nozarē, piedāvājot savas zināšanas, produktus un pakalpojumus dažādām nozarēm aptuveni 100 valstīs. Uzņēmums ir apņēmies optimizēt procesus, veidot atbildīgu izaugsmi un veicināt progresu, vienmēr darot visu iespējamo, lai atbalstītu klientus to biznesa mērķu un ilgtspējības mērķu sasniegšanā.

Alfa Laval inovatīvās tehnoloģijas ir veltītas materiālu attīrīšanai, attīrīšanai un atkārtotai izmantošanai, veicinot atbildīgāku dabas resursu izmantošanu. Tās palīdz uzlabot energoefektivitāti un siltuma atgūšanu, uzlabot ūdens attīrīšanu un samazināt emisijas. Tādējādi Alfa Laval ne tikai paātrina panākumus saviem klientiem, bet arī cilvēkiem un planētai. Ik dienu padarīt pasauli labāku. Tas viss ir Advancing better™.

Alfa Laval ir 17 500 darbinieku. Gada apgrozījums 2019. gadā bija 46,5 miljardi Zviedrijas kronu (aptuveni 4,4 miljardi eiro). Uzņēmums ir iekļauts biržas Nasdaq OMX sarakstā.

www.alfalaval.lv

ANTW66 heat exchanger

ANTW640x360.png

AlfaNovaTW ir īpaši izstrādāts krāna ūdenim. Tīrs ūdens ir svarīgs visiem cilvēkiem un mūsu videi. AlfaNovaTW palīdz samazināt vara un niķeļa izdalīšanos ūdenī. 100 % nerūsējošais tērauds ir pārbaudīta un unikāla tehnoloģija, ko patentējusi Alfa Laval.


Uzzini vairāk

Saistīts saturs: