Rārtikas ražošana

Pārtikas, sojas, eļļas un gaļas produktu ražotāji rēķinās ar Alfa Laval pārstrādes tehnoloģijām, lai paliktu uz sava tirgus pulsa. Lai kāds būtu pārtikas pielietojums, mūsu pārtikas pārstrādes iekārtas, moduļi un pilnīgas pārstrādes līnijas ļauj nodrošināt produktu piegādi patērētājiem par konkurētspējīgām cenām – vienlaikus saglabājot visaugstāko higiēnas līmeni un vēlamās garšas īpašības.

Food processing 640x360

 

Par novatorisku risinājumu un pārtikas ražošanas nozares impulsu

 

Lai sasniegtu vēlamo garšu, stabilu uzglabāšanas laiku un nevainojamu higiēnas līmeni, ir stingri jākontrolē procesa laiks un temperatūra, arī rūpīgi un pareizi jāregulē izejvielas un materiāli.

 

Panākumi sākas ar izpratni par to, gūt maksimālu labumu no katras sastāvdaļas un izejmateriāla no sausiem pulveriem līdz lipīgiem cukuriem, viskozajiem šķidrumiem līdz izdedžiem vai siltumjutīgām sastāvdaļām, piemēram, garšas uzlabotājiem un esencēm. Precīza apstrāde, dozēšana un sastāvdaļu sajaukšana pēc tam samazina ražošanas izmaksas, samazinot izbiršanas un atkritumu daudzumu.

 

Alfa Laval risinājumi nodrošina higiēnisku ražošanu, arī iekārtu un apstrādes līniju efektīvu un iedarbīgu tīrīšanu (CIP), pilnībā ievērojot visstingrākos regulējošos standartus attiecībā uz higiēnas lietojumiem.

 

Tikpat svarīgi ir tas, ka Alfa Laval ļauj:

· palielināt ražošanas ražīgumu un saglabāt ilgu darbības laiku, nodrošinot augstu pieejamības un darblaika līmeni;

· samaziniet sastāvdaļu un produktu zudumu līmeni, iegūstot vairāk savu izejvielu

· samazināt komunālo pakalpojumu, piemēram, enerģijas un ūdens, patēriņu un atkritumu plūsmu pārstrādi. Piemēram, mūsu membrānas filtri var palīdzēt izveidot nulles litra ūdens novadīšanas vietu. Un izmantojot pareizo Alfa Laval sūkni jūsu noteiktajiem pārstrādes parametriem, var samazināt enerģijas patēriņu pat par 50%.