2023-01-24 Product News

Pievienojieties Alfa Laval Net-zero atklāšanas pasākumam #3 - Kopā mēs varam paātrināt enerģijas pāreju!

Alfa Laval šogad februārī atgriežas ar vēl inovatīvākiem produktiem un atziņām, lai uzlabotu ilgtspējību jūsu tehnoloģiskajos procesos. Ja vēlaties uzzināt, kā mēs varam risināt dažas no mūsdienu aktuālākajām problēmām, tad Alfa Laval Net-zero atklāšanas pasākums ir domāts tieši jums. Šoreiz mēs pievērsīsimies visam, sākot no energoefektivitātes un tīras enerģijas risinājumiem līdz pat ierobežoto resursu izmantošanas samazināšanai un jūsu procesu dzīves cikla pagarināšanai.


"Mēs aicinām klientus no visas pasaules pievienoties mums, lai apspriestu inovācijas, kas paātrina ilgtspējīgus risinājumus.  Mūsu aizraujošais lektoru sastāvs parādīs, kā īstenot mūsu apņemšanos energoefektivitātes, tīras enerģijas un aprites jomā," stāsta Alfa Laval Enerģētikas nodaļas viceprezidents Tomass Mollers (Thomas Møller). 

Šīs trīs jomas ir Alfa Laval ilgtspējības piedāvājuma stūrakmeņi enerģētikas tirgum, un tās ir pamats tam, ko Alfa Laval var sasniegt saviem klientiem visā pasaulē. "Mēs veltām laiku, lai veidotu noturīgas partnerattiecības," turpina Mollers, "jo zinām, ka, palīdzot klientiem pāriet no oglekļa ekonomikas uz lielāku siltumenerģijas efektivitāti, ir būtiski izprast viņu uzņēmējdarbību. Mēģinājumi risināt viņu problēmas ir tas, kas rosina mūsu iztēli un virza mūs uz lielākām inovācijām." 

Kad runa ir par inovatīvu tehnoloģiju radīšanu, kas palielina peļņu, samazina izmaksas un uzlabo ilgtspējību, Alfa Laval ir mājvieta jaunākajām idejām, Šajā pasākumā tiks apkopoti daži galvenie piemēri, tostarp daudzie veidi, kā siltuma pārneses tehnoloģija ir pielāgota mainīgajai datu centru nozarei, kā kurināmā elementi pārveido ūdeņraža nozari un kā mēs varam samazināt atkritumus un izmaksas, izmantojot labākas pārstrādes iespējas. 

Mūsu eksperti studijā dalīsies arī ar jaunākajiem Alfa Laval piedāvājumiem siltuma pārneses un seperācijas tehnoloģiju jomā, kā arī ar servisa risinājumiem. Tas ietvers daudzus aizraujošus jaunus produktus, kas tiek laisti tirgū. Piemēram, mēs izcelsim jauno Alfa Laval T21, AlfaNova GL50, mūsu jauno dekanteru klāstu un daudz ko citu. 

Ja vēlaties piedalīties gaišākas nākotnes veidošanā, noteikti nepalaidiet garām Alfa Laval Net-zero atklāšanas pasākumu. Uz tikšanos 2023. gada 15. februārī plkst. 15:00

Uzziniet vairāk un reģistrējieties šeit!


Programma

 Energoefektivitāte

  • Alfa Laval T21 – Jaunais universālais siltummainis
  • Alfa Laval un EcoDataCenter – Sadarbība ilgtspējīgu datu centru attīstībā
  • Viedais siltummainis - veiktspējas palielināšana ar savienotiem risinājumiem
  • Alfa Laval Cooling Pod – Jauns, inovatīvs dzesēšanas risinājums datu centriem

Tīra enerģija

  • AlfaNova GL50 – Alfa Laval pirmais siltummainis, kas izstrādāts rītdienas kurināmā elementu sistēmām
  • Liquid Wind – atjaunojamā eMetanola ražošana

Aprites princips 

  • Drošība un ilgtspējība kalnrūpniecībā - no izpētes līdz nogulšņu nosusināšanai
  • Atkritumu minimizēšana un efektivitātes palielināšana būvdarbu urbšanā

 

 

Šis ir Alfa Laval

Alfa Laval ir pasaules līderis siltuma pārneses, centrbēdzes atdalīšanas un šķidrumu apstrādes jomā, kas darbojas enerģētikas, jūrniecības un pārtikas un ūdenssaimniecības nozarēs, piedāvājot savas zināšanas, produktus un pakalpojumus visdažādākajām nozarēm aptuveni 100 valstīs. Uzņēmums ir apņēmies optimizēt procesus, veidot atbildīgu izaugsmi un veicināt progresu, lai atbalstītu klientus to biznesa mērķu un ilgtspējības mērķu sasniegšanā. 

Alfa Laval inovatīvās tehnoloģijas ir veltītas materiālu attīrīšanai un atkārtotai izmantošanai, veicinot atbildīgāku dabas resursu izmantošanu. Tās palīdz uzlabot energoefektivitāti un siltuma atgūšanu, uzlabot ūdens attīrīšanu un samazināt emisijas. Tādējādi Alfa Laval ne tikai paātrina panākumus saviem klientiem, bet arī cilvēkiem un planētai. Ik dienu padarīt pasauli labāku. 

Alfa Laval ir 17 900 darbinieku. Gada apgrozījums 2021. gadā bija 40,9 miljardi SEK (aptuveni 4 miljardi eiro). Uzņēmums ir kotēts biržas Nasdaq Stokholmas biržā.

www.alfalaval.com 

 

Atzīmes

Visas

Uzziniet vairāk!

Uzziniet vairāk par Alfa Laval Net-zero atklāšanas pasākumu.
> Skatīt pilnu programmu šeit

cleantech symbol 640x360

Ilgtspējīgu risinājumu paātrināšana

Kopā ar mūsu klientiem un partneriem Alfa Laval paātrina pāreju uz efektīvākiem un tīrākiem enerģijas risinājumiem un virza uz priekšu aprites ekonomiku. Mūsu dziļās zināšanas nozarē ļauj mums optimizēt klientu procesus, pārvarēt vissarežģītākos izaicinājumus un turpināt katru dienu padarīt pasauli labāku.

Saistīts saturs: