Surumi pārstrāde | Alfa Laval

Surumi pārstrāde

Lielākā daļa zivju apstrādes darbību izraisa to atlieku daudzumu, ko uzskata par zemu vērtību. Tās var pārvērst par augstvērtīgām ēdamām olbaltumvielām ar plašu lietojumu klāstu un komerciālu potenciālu.

Surimi processing 640x360

 

Tagad ir iespējams pārvērst šādas atliekas un citas izejvielas par bagātīgu augstas vērtības pārtikas olbaltumvielu avotu ar plašu pievilcīgu lietojumu klāstu un ievērojamu komerciālo potenciālu.

 

Surimi ir viens no šādiem produktiem iecienīts zivju izcelsmes pārtikas produkts, kas īpaši paredzēts omāru, krabju un citu gliemeņu gaļas faktūras, konsistences un krāsas imitēšanai.

 

Lai pārdotu augstvērtīgus produktus, zivju un gliemeņu ēdamās olbaltumvielas ir jāapstrādā ar vislielāko rūpību. Alfa Laval nodrošina šo iekārtu klāstu, ieskaitot AlfaPlus surimi apstrādes līniju, kurā progresīvā centrbēdzes atdalīšanas tehnoloģija aizstāj rotējošos ekrānus un filtrus, kas ir tradicionālā atdalīšanas metode.