Augļu un dārzeņu pārstrāde

Veiksmīga un rentabla sulu, biezeņu un citu dzērienu ražošana, kuru pamatā ir augļi un dārzeņi, ir atkarīga no trausla līdzsvara starp kvalitātes, garšas un krāsas saglabāšanu, kas saistīta ar ieguves kultūru, un higiēnas standartu un veselības un drošības prasību ievērošanu, vienlaikus nodrošinot, ka ražošanas izmaksas ir pēc iespējas zemākas. Iekārtas, sistēmas, zinātība un serviss no Alfa Laval palīdz jums sasniegt un uzturēt šo būtisko līdzsvaru.

Fruit and vegetable processing640x360

 

Unikālas iespējas

 

Alfa Laval pamattehnoloģijām ir galvenā nozīme, lai atdalītu, koncentrētu, karsētu un atdzesētu no augļiem un dārzeņiem iegūtu sulu un biezeņu masu, šķiedrvielas, sulu un ūdens saturu. Mūsu unikālās spējas ļauj to paveikt ar mazākiem atkritumiem, mazāku enerģijas patēriņu un efektīvāku peļņu nesošu blakusproduktu reģenerāciju.

 

Novatoriskās priekšrocības

 

Alfa Laval ir lepna tradīcija nodrošināt augļu un dārzeņu pārstrādes operācijas ar progresīvām tehnoloģiju iespējām. Alfa Laval izgudroja aseptisku pārstrādi (UHT), un mums jau vairāk nekā pusgadsimtu ir uzņēmums, kas nodarbojas tikai ar augļu pārstrādes prasībām.

 

Ņemot vērā lielo apjomu sulu un biezeņu pārstrādē pasaules preču tirgos, Alfa Laval tehnoloģiskie jauninājumi var nodrošināt jums galvenās priekšrocības, lai panāktu un saglabātu nākotni.