Dzērienu ražošana

Pasaulē slāpes pēc tirdzniecības dzērieniem turpina augt – bezalkoholiskie dzērieni, sulas, pudeļu ūdeņi, kafija, tēja, alus, sidrs, vīni u.c. Veiksmīgai dzērienu ražošanai ir nepieciešams maksimāli izmantot izejvielas un saglabāt vēlamās galaprodukta īpašības, izmantojot drošu, rentablu un ilgtspējīgu daudzpakāpju pārstrādi. Alfa Laval piegādes iekārtas, moduļi un pilnīgas apstrādes līnijas, kas konfigurētas, lai atbilstu atsevišķu dzērienu ražotāju un alus darītavu īpašajām prasībām

 

Par dzērienu ražošanas un inovāciju impulsu

 

Dzērienu pārstrādes uzņēmumi un alus darītavas saskaras ar daudzām problēmām. Izejvielu, sastāvdaļu un ražošanas izmaksas pieaug, bet jums joprojām ir jāpiegādā garšīgi dzērieni par zemām cenām aizvien vairāk prasīgajiem patērētājiem.

 

Jums arī jāievēro arvien stingrāki ierobežojumi, kas noteikti jūsu produktiem, un jāsamazina ražošanas iestatījuma ietekme uz vidi.

 

Alfa Laval dzērienu aprīkojums un apstrādes risinājumi palīdz pārvarēt šīs problēmas, samazinot ražošanas izmaksas un enerģijas, ūdens un citu pakalpojumu patēriņu, arī nodrošinot ārkārtēju higiēnas līmeni.

 

Mūsu aprīkojums un risinājumi nodrošina uzticamu, higiēnisku ražošanu, arī efektīvu un efektīvu ražošanas līniju tīrīšanu (CIP), pilnībā ievērojot stingrākos regulējošos standartus attiecībā uz higiēniskiem lietojumiem.

 

Tikpat svarīgi ir tas, ka Alfa Laval ļauj:

 

 

· palielināt ražošanas ražīgumu un saglabāt ilgu darbības laiku, nodrošinot augstu pieejamības un darblaika līmeni;

· samaziniet sastāvdaļu un produktu zudumu līmeni, iegūstot vairāk savu izejvielu

· samazināt komunālo pakalpojumu, piemēram, enerģijas un ūdens, patēriņu un atkritumu plūsmu pārstrādi.

 

Piemēram, mūsu jaunākais atdalītāju klāsts samazina enerģijas patēriņu par 30%. Un izmantojot pareizo Alfa Laval sūkni jūsu noteiktajiem pārstrādes parametriem, var samazināt enerģijas patēriņu pat par 50%.

 

 

 

Downloads

Beer recovery

Through an Alfa Laval microfiltration system, Oettinger Brewery has been able to recover 20-25 thousand hectoliters of beer from harvested yeast and reduce CO2 emissions.

Read more