Olive Oil (Sigma 9) | Alfa Laval

Olive Oil (Sigma 9)

Īpaši izstrādāta, lai palīdzētu jums ar divfāzu olīveļļas ekstrakciju, Alfa Laval Sigma dekantera centrifūgu sērija ļauj maksimāli palielināt eļļas atjaunošanos visā plūsmas diapazonā. Šīs kompaktās, efektīvās vienības ir ideāli piemērotas pirmās un otrās ekstrakcijas attīrīšanai, ieguvei, atūdeņošanai un klasificēšanai.

Olive Oil Sigma 9 640x360

 

Dizaina iezīmes un priekšrocības

 

Sigma decanther centrifūgas nodrošina īpašu dizainu, kas ir optimizēts divfāžu darbībai. Īpašas iezīmes ir šādas:

· pilnībā aizsargāta barības zona, kas izmanto jaunu projektu

· īpaša konveijera konstrukcija, lai uzlabotu cietu vielu transportēšanu un palielinātu eļļas reģenerāciju;

· īpašs lidojums naftas migrācijai uz šķidruma izplūdes atveri, kas paredzēts, lai palīdzētu optimizēt ražu un naftas attīrīšanu, novēršot turbulenci;

· 360 ° cietvielu izplūdes atvere no volframa karbīda, īpaši aizsardzībai pret nodilumu

· volframa karbīda flīzes uz transportiera, īpašu nodilumu aizsardzībai, kas ievērojami samazina uzturēšanas izmaksas;

· kompakts dizains ar nelielu pēdu nospiedumu

 

Transmisijas ātruma elektroniska vadība (diferenciālais ātrums) nozīmē, ka varat regulēt aizturi un iestatīt to, lai nodrošinātu maksimālu eļļas atjaunošanos. Maināma frekvences piedziņa (VFD), kas ir tieši pievienota ekskluzīvajai Alfa Laval tiešās piedziņas pārnesumkārbai, nodrošina jums diferenciālā ātruma elektronisku vadību. Šis iestatījums nodrošina minimālo enerģijas patēriņu, arī samazinātu eļļas sildīšanu.

 

Alfa Laval Sigma decanter centrifūgas izmanto arī elektronisko pārslodzes aizsardzības sistēmu.

 

Viscaur tiek izmantots augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds. Apvalks ir paredzēts ērtai atvēršanai, apkopei un tīrīšanai.

 

Darbības pamatprincipi

Sigma olive oil decanter centrifuge operating principles

The Sigma olive oil decanter centrifuge design makes sure the incoming paste is effectively separated into oil and wet solids.

The olive paste is fed into the bowl of the unit through a stationary inlet tube, and is then smoothly accelerated by an inlet rotor. Separation takes place in a horizontal cylindrical bowl equipped with a screw conveyor. Centrifugal force makes the oil accumulate at the liquid surface, while the solids settle on the inner wall of the bowl, surrounded by the water separated out of the feed stream.

The conveyor rotates at a slightly different speed than the bowl and moves the solids to the discharge ports in the conical end. Olive oil extraction takes place along the entire length of the cylindrical part of the bowl. The oil is returned to the large end for discharge, and then passes into collecting tanks via a filter.