Dry hopping
Alfa Laval nodrošina risinājumus efektīvai sausai vai aukstai lēkāšanai – apiņu pievienošanas procesam alum pēc primārās fermentācijas. Atbrīvojot ēteriskās eļļas no apiņiem, process uzlabo aromātu un aromātu zudumu brewhouse, nepalielinot alus rūgtumu. Prakse pēdējos gados kļuvusi plaši izplatīta, kuras laikā popularitāti iemantojuši tādi stili kā “India Pale Ale”.
Nodrošina, ka praktiski un efektīvi iegūstat maksimāli daudz apiņu
- Sauss apinis lieli sējumi vienā laikā (IMXD)
- Pilnīga homogenizācija, izmantojot dinamisko uzbudinājumu (IMXD)
- Zemie produktu zudumi (IMXD un Alhop)
- Nosprostojuma risks (IMXD un Alhop)
Alfa Laval ir risinājumi visām galvenajām sausās lēkāšanas procesa stadijām: granulu ievadīšanai, sadalīšanai, aromāta un garšas ekstrakcijai, kā arī apiņu materiāla atdalīšanai. Alfa Laval šķīdumi sausai lēkāšanai ir paredzēti, lai palīdzētu alus darītājiem ražot atšķirīgus alus, vienlaikus palielinot ražību, samazinot procesa laiku, uzlabojot tīrīšanas procedūras un samazinot zudumus.