Revos concentration system
Alfa Laval Revos™ koncentrācijas sistēma izmanto augstspiediena, zemas temperatūras reversās osmozes tehnoloģiju, lai pēc fermentācijas no alus, vīna un sidra atdalītu ūdeni un iegūtu kvalitatīvu koncentrātu ar līdz 22% alkohola koncntrāciju (ABV). Pēc rehidrēšanas tam ir tāda pati garša, aromāts, minerālvielas un spirta saturs kā sākotnējam produktam.
Compact, economical and energy-efficient beer and beverage concentration system
- Up to 80% lower transport costs due to reduced concentrate shipping volumes for rehydration at bulk packaging facilities or at points of sale
- Save valuable floor space at the point of sale, such as bars and restaurants, by rehydrating concentrate only at the time of serving
- Preserve the flavour, aroma, minerals and alcohol content of the original beer or beverage due to low-temperature, patented two-pass processing
- Highly versatile system for beer and beverage concentration
Increase beer and beverage stability while reducing distribution and shipping costs with the Alfa Laval Revos concentration system.
The Revos concentration module is a two-pass high-pressure, low temperature reverse osmosis system, capable of concentrating alcoholic beverages, including beer, wine and cider. The product is chilled, and, in the first pass, pumped across proprietary spiral-wound membranes. At high pressure, water permeates through the membranes, concentrating the product while retaining up 22% alcohol by volume. Proteins, sugars, aromas and minerals are retained in the beer and beverage concentrate due to the tight pore structure of the membranes. The second pass allows for the recovery and retention of alcohol and aromas that escaped during the first pass of concentration.
Produkti
Pilot testing and rentals of beer concentration systems
Alus koncentrācijas sistēmu izmēģinājuma testēšana un noma
Izmēģiniet Alfa Laval Revos koncentrācijas sistēmu un Re-draft sistēmu, lai noskaidrotu, vai šīs sistēmas atbilst jūsu prasībām. Nosūtiet līdz 10 hl sava produkta uz Alfa Laval Revos inovāciju centru Dānijā testēšanai uz vietas un veiktspējas analīzei. Demonstrēšanai un testēšanai ir pieejama Re-draft sistēma, lai rehidratētu iegūto koncentrātu.
Alternatīvi jūs varat iznomāt Re-draft sistēmu un veikt izmēģinājumus, atjaunojot alus koncentrātu savā uzņēmumā vai komerciālā vidē.
Pakalpojumi
Pārtikas sistēmu pakalpojumi
Alfa Laval pārtikas sistēmu pakalpojumi palīdz palielināt jūsu pārtikas sistēmu veiktspēju, maksimāli palielinot jūsu procesu efektivitāti. Tas ļauj jums:
- Nepārtraukti uzlabot savu darbību, lai saglabātu konkurences priekšrocības
- Koncentrēties uz darbspējas laiku, optimizāciju un pieejamību
- Maksimāli palielināt ieguldījumu atdevi visā pārtikas sistēmu dzīves ciklā
Pielietojumi
J&A Revos kontrēšanas sistēma
Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem par Revos alus koncentrēšanas sistēmu atradīsiet šeit.
Oglekļa emisiju samazināšana - uzziniet vairāk
Kā alus darītavas un dzērienu ražotnes var samazināt oglekļa dioksīda emisijas, vienlaikus padarot darbību efektīvāku? Svarīga nozīme ir tiešo un netiešo emisiju samazināšanai - sākot no izejvielu iegādes, elektroenerģijas un ražošanas līdz pat iepakošanai, materiāliem un izplatīšanai. Šajā rakstā galvenā uzmanība tiks pievērsta apgrieztās osmozes (RO) membrānu filtrācijai alus un dzērienu koncentrēšanai, kas ir rentabls veids, kā ražotājiem samazināt oglekļa dioksīda emisijas piegādes ķēdēs.