Kompakts un efektīvs risinājums mikro-koģenerācijai

Uzņēmums Indop d.o.o. tika dibināta 2007. gadā kā Balkānu giganta meitas uzņēmums sadzīves tehnikas nozarē - Gorenje. Sākotnēji tas bija iesaistīts dažāda veida iekārtu ražošanā, taču ātri koncentrējās uz modernu enerģētikas sistēmu, jo īpaši augstas efektivitātes koģenerācijas tehnoloģiju (CHP), izstrādi, ražošanu un ekspluatāciju. Kopš 2010. gada uzņēmums ir kļuvis par vienu no vadošajiem Slovēnijas koģenerācijas iekārtu ražotājiem. Indop ražo plašu koģenerācijas sistēmu klāstu, bet ir īpaši apņēmies attīstīt mikro koģenerācijas vienības.

DATUMS 2023-11-28

Pašlaik uzņēmums piedāvā četru dažādu izmēru mikro-koģenerācijas sistēmas ar nominālo jaudu 6, 9, 15 un 20 kW un nominālo siltuma jaudu 13, 20, 34 un 42 kW. Indop produkti ir saņēmuši augstākos enerģijas novērtējumus ES un ir īpaši izstrādāti, lai klientiem piedāvātu ievērojamus ietaupījumus.

Tomēr Indop, saskaroties ar dažiem sākotnējiem izaicinājumiem, izvēlējās siltummaiņu savām mikro-koģenerācijas stacijām. Pirmkārt, lai nodrošinātu elastīgu, kompaktu sistēmu dizainu, bija vienlīdz svarīgi, lai visi mezglu komponenti būtu pēc iespējas mazāki. Otrkārt, bija nepieciešams siltummaiņa risinājums, kas nodrošinātu gan ārkārtas energoefektivitāti, gan ērtu uzstādīšanu. Visbeidzot, Indopam bija jāapsver gan drošība, gan iespēja samazināt kopējās sistēmas izmaksas.

Viens dizains - daudzas priekšrocības

Indop ir atradis ideālu risinājumu visām savām vajadzībām ar Alfa Laval gāzes-šķidruma plākšņu siltummaiņiem. Vara lodītes dizains ir pilnībā savietojams ar dabasgāzes motoriem, kurus Indop izmanto savās mikro-koģenerācijas sistēmās, un Alfa Laval unikālā gāzes-šķidruma tehnoloģija ir ļāvusi uzņēmumam sasniegt ļoti 85% siltuma efektivitāti ar ļoti zemu spiediena kritumu.

Īpaši kompaktais Alfa Laval plākšņu siltummaiņa dizains arī atviegloja uzstādīšanu Indop, kas spēja viegli integrēt siltummaini sistēmā, nepalielinot tā kopējo nospiedumu. Tā ir arī ārkārtīgi droša un uzticama tehnoloģija - līdz šim nav ziņots par problēmām ar siltummaiņa piesārņošanu vai koroziju.

 

Uzzināt vairāk

gl_product_line_640x360_left.png

Alfa Laval GL produktu līnija ir īpaši kompakts, augstas efektivitātes risinājums, kas izstrādāts, lai risinātu unikālos uzdevumus, kas saistīti vienlaikus strādājot ar gāzes un šķidruma nesējiem. Jaunais revolucionārais dizains apstrādā ļoti augstas temperatūras un ļoti zemu spiediena kritumu.

Uzziniet vairāk par Alfa Laval GL 

Uzziniet vairāk par gāzes un šķidruma siltummaiņiem

Atzīmes

Visas