Alfacond izmantošanas priekšrocības cukura ražošanas procesā

Lai saglabātu rentabilitāti augsti konkurētspējīgajā cukura tirgū, ir nepieciešami ilgtspējīgi risinājumi, kas samazina enerģijas, ūdens un uzturēšanas izmaksas, vienlaikus palielinot ražu.

DATUMS 2023-11-28

Alfacond Klientu Stāsts

Par PT. Permata Dunia Sukses Utama, Alfa Laval AlfaCond plākšņu kondensatori piegādā

"Izmantojot Alfa Laval plākšņu kondensatorus, mēs atgūstam kondensētos tvaikus atkārtotai izmantošanai mūsu kausēšanas stacijā, un mēs varam viegli novērtēt ieguvumus enerģijas ietaupījuma un saldūdens patēriņa samazinājuma ziņā," paziņo ģenerāldirektors Choo Chun.

 

""Mēs viegli veicam kondensatoru apkopi un novērtējam to ar vietējās Alfa Laval tehniskās komandas atbalstu.""

 

Lielākais Indonēzijas lauksaimniecības un rūpniecības spēks PT. Permata Dunia Sukses Utama (PT. PDSU), kas ir viena no lielākajām cukura rafinēšanas rūpnīcām Indonēzijā, pārstrādā jēlcukuru baltajā kristālūdenī rūpnieciskai izmantošanai. Uzņēmums tika dibināts 2003. gadā, un tā pašreizējā nominālā kausēšanas jauda ir 1800 TPD.

 

PT. PDSU ir Indonēzijas Rafinētā cukura asociācijas (AGRI) biedrs, un pašlaik izmanto AlfaCond iekārtas kā cukura iztvaicētāja kondensatorus un vakuuma pannu kondensatorus.

AlfaCond izmantošanas priekšrocības cukura ražošanas procesā

 

Zemās cukura cenas visā pasaulē rada lielu spiedienu uz visiem cukura ražotājiem, lai maksimāli palielinātu enerģijas ietaupījumus un nodrošinātu nepārtrauktu ražošanu laikā, kad ražas novākšanas un turpmākās pārstrādes kampaņa ir ļoti saspringta un ierobežota laikā.

 

Alfa Laval plākšņu siltummaiņu iekārtas ir plaši atzītas par modernām siltuma apmaiņas efektivitātes ziņā, kas ļauj lietotājam panākt ievērojamu enerģijas ietaupījumu.

 

Visu iekārtas iekārtu uzticamība, kā arī apkopes un uzturēšanas izmaksas ir izšķirošas lietotāja darbības rentabilitātei.

 

To nodrošina Alfa Laval plākšņu kondensatori. Tiem ir augstāka termiskā efektivitāte un labāka plūsmas ģeometrija nekā jebkurai tradicionālajai alternatīvai.

 

Kopā tie nodrošina arī tādas priekšrocības kā kompakts izmērs, labāka siltuma atgūšana un lielāka produktivitāte.

Benefits of using Alfacond in the sugar process

Produkta priekšrocības

AlfaCond ir plākšņu kondensators, kas paredzēts kondensācijai vakuumā. AlfaCond pamatā ir Alfa Laval daļēji metinātā tehnoloģija. Tvaiks kondensējas metinātajā kanālā, kamēr dzesēšanas vide izplūst caur kanālu ar blīvējumu.

 

Funkcijas un priekšrocības

- Izvēles iespēja kondensāta un nekondensējamo gāzu apakšdzesēšanai.

- Elastīga konfigurācija

- Var mainīt siltuma apmaiņas laukumu

- Dzesēšanas medijs nesajaucas ar kondensēto mediju

- Viegli uzstādāms - kompakts dizains

- Augsta servisa funkcionalitāte

- Viegli atverams pārbaudei un tīrīšanai, kā arī viegli iztīrāms ar CIP.