2023-03-07 Product News

Jaunais Alfa Laval ThinkTop V20 paplašina vārsta stāvokļa indikācijas robežas līdz Industry 4.0 līmenim

Jaunais Alfa Laval ThinkTop V20, nākamās paaudzes higiēnisko vārstu indikācijas bloks, veicina digitālo transformāciju procesu nozarēs. Ventiļu stāvokļa uzraudzība, pārejot uz Industry 4.0 laikmetu, nodrošina konkurences priekšrocības. Pateicoties automatizācijai, digitalizācijai un reāllaika komunikācijai, ThinkTop V20 paaugstina procesu kontroles latiņu, padarot to uzticamāku un precīzāku, vienlaikus ietaupot laiku un naudu uzstādīšanai, nodošanai ekspluatācijā, ekspluatācijai un apkopei.

ThinkTop V20 ir pirmais tīrais vārstu sensors, kam nav nepieciešama apkope un manuāla regulēšana vai programmēšana. Tas nodrošina 360° LED vizuālo stāvokļa indikāciju no visiem virzieniem. Tas nodrošina arī ērtu Alfa Laval higiēnisko vārstu, ko izmanto piena, pārtikas, dzērienu, mājsaimniecības un personīgās higiēnas, biotehnoloģijas, farmācijas un daudzās citās nozarēs, stāvokļa uzraudzību reāllaikā vadības telpā.

Uzticamāka procesu kontrole

Mērķtiecīgi izstrādāts, lai digitalizētu būtisku vārstu ieslēgšanas un izslēgšanas uzraudzību, ThinkTop V20 sensoru bloks nodrošina pragmatisku pieeju vārsta stāvokļa un stāvokļa uzticamības uzlabošanai. Šis jaunais papildinājums modernajai Alfa Laval ThinkTop V sērijai paver ceļu uz augstāka līmeņa procesu kontroli ražotājiem, kuri paļaujas uz vizuālu un signālu atgriezenisko saiti par vārsta atvērtu vai aizvērtu stāvokli.

"Intuitīvais ThinkTop V20 ir ātrāks un inteliģentāks vārstu indikācijas bloks nekā šobrīd pieejamais," saka Ebbe Bundesens, Alfa Laval vārstu un automatizācijas portfeļa vadītājs. "Tas paaugstina uzticamu procesa kontroli augstākā līmenī ar ātru, precīzu, intuitīvu tiešraides iestatīšanu, vārsta stāvokļa reāllaika uzraudzības ērtībām un piekļuvi reāllaika un vēsturiskajiem datiem no vadības telpas. Kopumā tas ir nenovērtējams laika un naudas ietaupījums, ņemot vērā efektivitātes prasības, ar kurām saskaras rūpnīcas."

Par 40 % ātrāka iestatīšana nekā parastajām vārstu indikācijas vienībām

Lai nodotu ekspluatācijā ThinkTop V20, ir nepieciešamas tikai dažas sekundes, vienkārši uzstādot, aktivizējot un deaktivizējot ierīci. Iestatīšana tiešraidē ir ātra un intuitīva. Sensori automātiski atpazīst vārsta tipu un izmēru, kalibrē un reģistrē vārsta atvēršanas un aizvēršanas attālumus, kā arī pabeidz iestatīšanu, neprasot manuālu mijiedarbību. Turklāt vārsta augšdaļas nomaiņa vai karstā nomaiņa ir vienkārša, nepārtraucot ražošanu. Nav nepieciešamas speciālās zināšanas, apmācība, adapteri vai īpaši instrumenti. Ikviens var pareizi uzstādīt jaunu ThinkTop V20 vai nomainīt vecāku vārstu indikācijas ierīci, vienlaikus nodrošinot higiēnu, produktivitāti un darba laiku, ietaupot laiku un naudu.

Uzlabots estētiskais dizains un sakaru protokolu klāsts

ThinkTop V-sērijas pārbaudītās saimes ThinkTop V20 ir tāda paša izskata, au uzlabota 360° LED vizuālā stāvokļa indikāciju kā vislabāk pārdotajiem ThinkTop V-sērijas vadības topa modeļiem. Tā kompaktā un izturīgā konstrukcija padara to piemērotu šaurām instalācijām. Ražotāji izvēlas komunikācijas protokolu - digitālo, AS-Interface vai IO-Link -, kas vislabāk atbilst viņu apstrādes vajadzībām. V20 ir hermētiski noslēgts, lai nodrošinātu drošus vārsta stāvokļa rādījumus un novērstu ūdens, putekļu un citu nesankcionētu iekļūšanu ierīcē. Izmantojot IO-Link saziņas protokolu no punkta līdz punktam, sensorus var pieslēgt automatizācijas sistēmām. IO-Link arī atvieglo piekļuvi nozīmīgiem reāllaika datiem, uzlabo diagnostiku un vienkāršo konfigurāciju un vadību, vienlaikus atbalstot Industry 4.0.

Lielāka koncentrēšanās uz uzņēmuma pamatdarbību ar digitalizētu vārsta statusu

ThinkTop V20 ierīces reāllaika redzamība un attālinātas uzraudzības iespējas nodrošinās konkurences priekšrocības tiem, kas paļaujas uz higiēnisko vārstu stāvokļa datiem. V20 sniedzas tālāk par to, ko ražotāji uzskatīja par iespējamu no parastajiem vārstu stāvokļa indikatoriem, pateicoties ātrākam iestatīšanas laikam un uzticamākai procesu kontrolei.

Uzziniet vairāk www.alfalaval.lv/thinktop-v20

Šis ir Alfa Laval

Alfa Laval is active in the areas of Energy, Marine, and Food & Water, offering its expertise, products, and service to a wide range of industries in some 100 countries. The company is committed to optimizing processes, creating responsible growth, and driving progress – always going the extra mile to support customers in achieving their business goals and sustainability targets.

Alfa Laval’s innovative technologies are dedicated to purifying, refining, and reusing materials, promoting more responsible use of natural resources. They contribute to improved energy efficiency and heat recovery, better water treatment, and reduced emissions. Thereby, Alfa Laval is not only accelerating success for its customers, but also for people and the planet. Making the world better, every day. It’s all about Advancing betterTM.

Alfa Laval has 17,900 employees. Annual sales in 2021 were SEK 40 billion (approx. EUR 4 billion). The company is listed on Nasdaq OMX.

www.alfalaval.com

ThinkTop V20 valve sensor unit

Kontakti

Ebbe Bundesen

Portfolio Manager Sensing & Control, Alfa Laval

+45 28 95 57 58
ebbe.bundesen@alfalaval.com

Saistīts saturs: