2021-06-15 Product News

Ar jauno Alfa Laval DuraCirc rotējošo virzuļsūkni vairs nav kompromisu.

Produktivitāte, higiēna un viegla apkope ir higiēnisku procesu būtiskas sastāvdaļas. Tomēr piena produktu, pārtikas, dzērienu, konditorejas izstrādājumu un personīgās higiēnas ražotāji bieži vien ir spiesti piekāpties vienam mērķim, lai sasniegtu otru. Taču tagad ar jauno Alfa Laval DuraCirc® rotējošo virzuļsūkni vairs nav vajadzības iet uz kompromisiem, jo tam ir visas īpašības vienlaicīgi: izturīgs dizains, augsta efektivitāte un uzticama darbība, higiēnisks dizains, standarta EHEDG un 3-A sertifikācija, kā arī vienkārša apkope.

"DuraCirc ir revolucionārs risinājums," saka Rass Kellijs (Russ Kelly), Alfa Laval sūkņu nodaļas vadītājs. "Mūsu jaunajā sūknī ir viss, kas nepieciešams mūsu klientiem, - ideāls līdzsvars starp visaugstāko veiktspēju, izcilu higiēnu un vieglu apkopi."

Lieliska veiktspēja


Jaunais DuraCirc sūknis pārspēj veiktspējas robežas un garantē ilgu, uzticamu un efektīvu darbību. Pateicoties izturīgajai konstrukcijai, šīs sērijas sūkņiem ir augsta efektivitāte, plašs veiktspējas diapazons un zema prasība pēc pozitīvas iesūkšanas augstuma (NPSH). Sūkņa caurplūdums ir līdz 150 m3/h (660 gpm), un tas var strādāt ar darba spiedienu līdz 40 bāriem (580 psi), kas ir par 15 % augstāks nekā jebkurš cits rotējošais virzuļsūknis, kas pieejams pašlaik.

Papildu pieslēgvietas atvieglo esošo Alfa Laval un citu zīmolu sūkņu nomaiņu ar DuraCirc bez nepieciešamības pielāgot cauruļvadus.

Lieliska higiēna


Sertificēts saskaņā ar EHEDG direktīvām un 3-A sanitārajiem standartiem, DuraCirc sūknis nodrošina procesa nepārtrauktību un augstu produktu kvalitāti. Lai izveidotu dizainu bez plaisām un tukšajām vietām, visi elastomēri, kas saskaras ar izstrādājumu, ir izgatavoti no FDA prasībām atbilstošiem materiāliem, un tie ir profilēti un definēti ar saspiešanu; tas samazina piesārņojuma risku un samazina tīrīšanas laiku un izmaksas. Blīvējumu novietojums ar pilnīgu blīvējuma virsmu iegremdēšanu sūknētajā vidē vēl vairāk palielina tīrīšanas efektivitāti. Lielas izturības gultņi balstās uz stingrām vārpstām, kas iebūvētas izturīgā nerūsējošā tērauda pārnesumkārbas korpusā. Tas samazina vārpstas kustību, līdz minimumam samazinot sūkņa galvas kontaktu un līdz ar to arī medija piesārņojuma risku. Turklāt pilnībā nerūsējošā tērauda konstrukcija, kas piemērota higiēniskai tīrīšanai, nodrošina tīrāku darba vidi.

Vieglāka apkope


Citas DuraCirc sūkņa konstrukcijas novatoriskās iezīmes ir priekšpusē uzstādīts viens blīvslēgs, ilgmūžīgi gultņi, ilgmūžīga viena zobrata eļļošana, ārēja regulēšana un pilnībā savstarpēji maināmas sastāvdaļas. Tas novērš sarežģītas, dārgas un laikietilpīgas labošanas procedūras un vienkāršo apkopi.

Sūkņu daudzpusība


Pateicoties plašajām iespējām, jauno DuraCirc sūkni var viegli pielāgot dažādiem lietojumiem. Pieejamās opcijas ietver plašu blīvējuma iespēju klāstu, aseptisku konstrukciju, sildīšanas/dzesēšanas apvalku, horizontālas un vertikālas montāžas iespējas un taisnstūra formas ieplūdes atveri augstas viskozitātes produktiem. Turklāt Alfa Laval CM bezvadu vibrāciju monitoringa sistēmas uzstādīšana uz DuraCirc aizsargā sūkni un visu ražošanas procesu, novēršot neplānotas dīkstāves.

 

 

Sekojiet šai saitei un Uzziniet vairāk par jauno DuraCirc sūkni

Atzīmes

Visas

Saistīts saturs: