2021-03-15 Product News

Alfa Laval izlaiž savus higiēniskākos karafes, kas īpaši paredzēti pārtikas rūpniecībai

Optimāls higiēnas līmenis ir būtisks katram pārtikas ražošanas procesa posmam, un standarti vienmēr attīstās un attīstās. Alfa Laval ir izlaidis jaunu dekanteri, lai palīdzētu pārtikas rūpniecībai izpildīt un pārsniegt šīs mainīgās prasības - Alfa Laval Foodec Hygiene Plus. Tam ir virkne funkciju, kas izstrādātas, lai uzlabotu higiēnas līmeni, vienlaikus saglabājot lielisko sniegumu, kāds tiek gaidīts no Alfa Laval karafēm.

 

Jauno standartu noteikšana

Alfa Laval Foodec Hygiene Plus standarta komplektācijā ietilpst dažādas funkcijas, kas ir rūpīgi izstrādātas, lai nodrošinātu efektīvāku higiēnas līmeni līdzās efektīvākiem tīrīšanas procesiem. Ir drenāžas atveres, kas noved pie tā, ka dekantera centrifūgā paliek mazāk atlieku, uzlabojot vispārējo tīrību, vienlaikus samazinot neplānotu dīkstāves iespējamību.

Turklāt iebūvētā tīrīšanas vietā (CIP) josla atvieglo katras rāmja iekšpuses un bļodas ārpuses tīrīšanu, savukārt CIP padeves caurule padara kritiskās padeves caurules strupceļa zonas. , jo īpaši teritorija ap karafes padeves zonu un konusveida konusa daļu, kurai ir vieglāk piekļūt. Visas produkta samitrinātās virsmas ir veidotas arī pēc iespējas vienmērīgākas, samazinot bioplēves uzkrāšanos un uzlabojot vispārējo higiēnu.

 

Papildu funkcijas piedāvā ārkārtas higiēnu

Standarta funkcijas un dizains nodrošina, ka Foodec Hygiene Plus ir ideāli piemērots jebkurai lietošanai, kur ir nepieciešama ārkārtas higiēna, taču katrs pārtikas produkts ir atšķirīgs, un katram ražotājam ir atšķirīgas prasības. Tāpēc higiēnas līmeņa uzlabošanai ir pieejami papildu piederumi.

TrueStainlessTM nodrošina, ka rāmim un citām galvenajām detaļām, kas var nonākt saskarē ar kodīgu atmosfēru, tiek izmantots ciets nerūsējošais tērauds, kas nodrošina optimālu higiēnu un ilgāku aprīkojuma kalpošanas laiku. SaniRibs® ir metinātas ribas, kas rada optimālu berzi, kas nodrošina labāku cieto vielu transportēšanu, vienlaikus novēršot patogēnu karstos punktus un vēl vairāk vienkāršojot tīrīšanu.

"Alfa Laval Foodec Hygiene Plus ir nozīmīgs solis uz priekšu dekanteru higiēnas jomā," saka Kristīna Lisbona, globālā pārdošanas vadītāja. “Mēs zinām pārtikas nozari un zinām, ka higiēna ir absolūti nepieciešama. Mūsu jaunais risinājums ir īpaši izstrādāts, lai uzlabotu produktivitāti, tīrīšanas efektivitāti, vispārējo higiēnu un, visbeidzot, produktu kvalitāti. ”

Lai uzzinātu vairāk par jauno Foodec Hygiene Plus, lūdzu, apmeklējiet:

 

Foodec Hygiene Plus

 

Tas ir Alfa Laval

Alfa Laval darbojas enerģētikas, jūras, kā arī pārtikas un ūdens jomās, piedāvājot savas zināšanas, produktus un pakalpojumus plašām nozarēm aptuveni 100 valstīs. Uzņēmums ir apņēmies optimizēt procesus, radīt atbildīgu izaugsmi un virzīt progresu - vienmēr dodoties uz priekšu, lai atbalstītu klientus viņu biznesa mērķu un ilgtspējības mērķu sasniegšanā.

Alfa Laval novatoriskās tehnoloģijas ir veltītas materiālu attīrīšanai, attīrīšanai un atkārtotai izmantošanai, veicinot atbildīgāku dabas resursu izmantošanu. Tie palīdz uzlabot energoefektivitāti un siltuma atgūšanu, labāku ūdens attīrīšanu un samazinātas emisijas. Tādējādi Alfa Laval paātrina panākumus ne tikai saviem klientiem, bet arī cilvēkiem un planētai. Katru dienu padarīt pasauli labāku. Viss ir par virzīšanos uz priekšu labāk ™.

Alfa Laval ir apm. 16 700 darbinieku. Gada pārdošanas apjomi 2020. gadā bija apm. SEK 41,5 miljardi (aptuveni 4 miljardi EUR). Uzņēmums ir iekļauts Nasdaq OMX biržā.

www.alfalaval.lv

foodec hygiene plus 640 x 360

Kontakti

Susanne Rosentoft

Central Communication Manager, Food & Water

+45 39 53 65 27
susanne.rosentoft@alfalaval.com

Kontakti

Cristina Lisbona

Global Sales Manager, Food Decanters

+45 28 78 59 05
cristina.lisbona@alfalaval.com

Saistīts saturs: