2019-07-15 Product News

Turkish Shipowners Ballast Water Treatment Group saviem kuģiem izvēlas Alfa Laval PureBallast 3

Turkish Shipowners Ballast Water Treatment Group  (BWT) grupa ir parakstījusi flotes līgumu par Alfa Laval PureBallast 3 sistēmām, kuru vērtība ir aptuveni SEK 210 miljoni. Alfa Laval visaptverošais piedāvājums balasta ūdens attīrīšanā, īpaši, ja runa ir par apkalpošanu, bija galvenais faktors grupai.

 

Parakstīšanās ceremonijā Stambulā 2019. gada 4. jūlijā aptuveni 50 Turcijas Kuģu īpašnieku BWT Group dalībnieki apstiprināja lēmumu uzstādīt PureBallast 3 sistēmas uz grupas kuģiem. Izvēli par 3. PureBallast izdarīja koncerna tehniskā komiteja pēc gada, kad rūpīgi tika izvērtētas 14 dažādas UV balasta ūdens attīrīšanas sistēmas.

 

Mēs bijām pārliecināti ne tikai par PureBallast 3 tehnoloģiju, bet arī par kopējo atbalstu, ko mums piedāvāja Alfa Laval, saka Simge Kuģu īpašnieks Murat Er, kurš vada Turkish Shipowners BWT Group. ALFA Laval spēcīgā klātbūtne un labi attīstītais pakalpojumu portfelis balasta ūdens attīrīšanā nozīmēs Turcijas Kuģu īpašnieku MIERU, pildot noteikumus.

 

PureBallast 3 sistēmas tiks piegādātas uzstādīšanai uz kuģiem piecu gadu laikposmā no 2019. līdz 2024. gadam. Tajos iekļaus efektīvas sistēmas ar mazu pēdu nospiedumu plūsmai līdz 85 m3/h, arī dažas sistēmas lielām plūsmām līdz 1000 m3/h.

 

Tas ir ārkārtīgi svarīgs Alfa Laval līgums gan reģionāli, gan globāli, saka Mercedes Laval Sahlén vadītājs Pīters PureBallast. Parakstīšanas ceremonijas laikā Sahlén paziņoja, ka Alfa Laval atvērs mācību centru Stambulā, kur apkalpes varēs trenēties fiziskā PureBallast 3 sistēmā. Viņš secina: Mēs esam lepni, ka mēs uzticamies tik ievērojamiem īpašniekiem un operatoriem, un mēs ceram sadarboties ar Turcijas Kuģu īpašnieku GRUPU un tās apkalpēm.

 

Lai uzzinātu vairāk par Alfa Laval PureBallast 3 un Alfa Laval pieeju balasta ūdens attīrīšanai apmeklē www.alfalaval.com/pureballast.

 

Redaktora piezīmes

Par Alfa Laval PureBallast

Purebalasts, kas bija pirmais komerciāli pieejamais balasta ūdens attīrīšanas šķīdums, ir bezķīmijas tehnoloģija, ko pārdod un apkalpo Alfa Laval. Svarīga PureBallast sastāvdaļa ir uzlabotais UV reaktors, ko kopīgi izstrādāja Alfa Laval un Wallenius Water, balstoties uz Wallenius Water tehnoloģiju. Visas PureBallast sistēmas ir pieejamas gan ar SJO, gan ASV krasta apsardzes tipa apstiprinājumiem.

 

Par Alfa Laval

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir vadošais specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs pasaulē, pamatojoties uz galvenajām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes tehnoloģijām.

 

Uzņēmuma aprīkojums, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt savu procesu izpildi. Risinājumi tiem palīdz sildīt, atdzesēt, nodalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās vielas un naftas ķīmijas produktus, farmaceitiskos produktus, cieti, cukuru un etanolu.

 

Alfa Laval produktus izmanto arī spēkstacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūvē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, arī klimata un aukstumiekārtu lietošanā.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir iekļauts Nasdaq OMX sarakstā, un 2018. gadā iegrāmatots gada pārdošanas apjoms aptuveni SEK 40,7 miljardu apmērā (apm. 4,0 miljardi euro). Uzņēmumā ir aptuveni 17 200 darbinieku.

 

Saistīts saturs: