2021-06-02 Product News

Jaunākās paaudzes Alfa Laval magnētiskie maisītāji sajaukšanai līdz pēdējam pilienam pārtikas, dzērienu un piena produktu ražošanā

Alfa Laval paplašina savu veiksmīgo magnētisko maisītāju klāstu, pievienojot Alfa Laval LeviMag®, kas paredzēts pārtikas, dzērienu un piena produktu aseptiskai apstrādei. Ievērojami uzlabota veiktspēja un ievērojami samazinātas uzturēšanas izmaksas, pateicoties ilgāk kalpojošiem, viegli nomaināmiem gultņiem, kas nodrošina augstāku higiēnu un lielāku ražību.

Jauno Alfa Laval LeviMag® magnētisko maisītāju pamatā ir tas pats patentētais, higiēniskais dizains, kas jau gandrīz desmit gadus tiek izmantots farmācijas nozarē. LeviMag ir paredzēti aseptiskai apstrādei, un tie ir ideāli piemēroti šķidrumu bāzes produktu, piemēram, sulu, sajaukšanai aseptiskās uzpildes līnijās.

 

"Tāpat kā tā priekšgājējam, arī Alfa Laval LeviMag ir aprīkots ar lāpstiņriteni, kas visu laiku levitē spēcīgā magnētiskajā laukā, tāpēc nav tieša kontakta starp gultņu virsmu aksiālo daļu," saka Michael Stenderup, Alfa Laval maisītāju un maisītāju portfeļa vadītājs. "Tas nodrošina ļoti saudzīgu apstrādi, jo gultņa plecs netiek slīpēts. Tas nodrošina arī izcilu sajaukšanu, nepārspējamu tīrību un drošu sauso darbu."

 

Higiēniska sajaukšana ar zemu slīpumu

Alfa Laval LeviMag nodrošina sajaukšanu ar zemu slīdes pakāpi, saudzīgu produktu apstrādi un vieglu tīrīšanu. Magnētiskajam maisītājam, kas spēj darboties plašā ātruma diapazonā, ir īpaši konstruēts četru spārnu lāpstiņrati, kas nodrošina augstu sūknēšanas efektivitāti. Tas aizsargā produkta integritāti, nodrošina pilnīgu iztukšošanu un nodrošina efektīvu sajaukšanu līdz pēdējam pilienam, jo maisītāju var darbināt sausu. Atvērtā maisītāja konstrukcija nodrošina pilnīgu pārklājumu tīrīšanas uz vietas laikā, padarot efektīvāku produkta atlieku aizvākšanu.

 

Sajaukšana līdz pēdējam pilienam

Efektivitātes paaugstināšana un produktivitātes palielināšana ir galvenās Alfa Laval LeviMag magnētisko maisītāju uzmanības jomas. Maisītājiem ir iespēja strādāt sausā režīmā un saglabāt produkta viendabīgumu līdz pat pēdējam pilienam. Tas sekmē 100 % iznākumu.

 

Ilgāks darbspējas laiks ar nomaināmiem gultņiem, kas neprasa lielu apkopi

Liela LeviMag maisītāju priekšrocība ir vienkārša un ērta maisītāja apkope. Levitējošie gultņi palīdz samazināt izmaksas, uzlabot produktu drošību un palielināt darbības laiku. Augstas stiprības spriegumizturīgie vīriešu gultņi, kas izgatavoti no itrija stabilizētas tetragonālā cirkonija polikristāla (YTZP) keramikas, samazina nodiluma daļiņu veidošanos, kas var piesārņot produktu. Arī sieviešu gultņi ir maz nodilumizturīgi. Turklāt vajadzības gadījumā iekšējos gultņus var nomainīt uz vietas, tādējādi padarot apkopi ērtu un rentablu.

 

Lai uzzinātu vairāk par Alfa Laval LeviMag magnētiskajiem maisītājiem, apmeklējiet https://www.alfalaval.com/products/fluid-handling/mixing-equipment/tank-mixers/levimag-ultrapure/.

 
Par Alfa Laval


Alfa Laval ir vadošais pasaules mēroga specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs, kas balstās uz galvenajām tehnoloģijām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes jomā.

Uzņēmuma iekārtas, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt procesu veiktspēju. Risinājumi palīdz tiem sildīt, dzesēt, atdalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās un naftas ķīmijas, farmācijas, cietes, cukura un etanola produktus.

Alfa Laval produktus izmanto arī elektrostacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūves nozarē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, kā arī komforta klimata un saldēšanas iekārtās.

Alfa Laval organizācija visā pasaulē cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu tiem saglabāt konkurētspēju globālajā arēnā. Alfa Laval ir kotēta Nasdaq OMX biržā, un 2017. gadā tās gada apgrozījums bija aptuveni 35,3 miljardi Zviedrijas kronu (aptuveni 3,6 miljardi eiro). Uzņēmumā strādā aptuveni 16 400 darbinieku.

www.alfalaval.com

Saistīts saturs: