2019-03-08 Product News

Alfa Laval paplašina savu rentablo OptiLobe rotorsūkņu klāstu, lai apmierinātu pieprasījumu pēc higiēniskiem procesiem ar zemākiem plūsmas ātrumiem un augstākām ražošanas jaudām

Alfa Laval paziņo par divu jaunu rāmja izmēru pievienošanu, kā arī papildus izvēli apsildes/dzesēšanas priekšējiem pārsegiem plašam Alfa Laval OptiLobe rotorsūkņu klāstam. Lai apmierinātu pieprasījumu pēc mazākiem un lielākiem higiēniskiem sūkņiem, kas spēj apstrādāt zemus plūsmas ātrumus, jaunais OptiLobe 10 un OptiLobe 50 pievieno četrus jaunus sūkņu modeļus šo sūkņu klāstam. Papildu apsildes/dzesēšanas priekšējie pārsegi ļauj izmantot šo augstākās kvalitātes, konkurētspējīgas cenas higiēnisko sūkni plašākā pielietojuma diapazonā. Tāpat kā visi šīs sērijas sūkņi, jaunie OptiLobe sūkņi ir izstrādāti vispārējiem higiēniskiem pielietojumiem pārtikas, piena, dzērienu, tīrīšanas līdzekļu un personīgās higiēnas nozarēs.

 

Pievienojot Alfa Laval OptiLobe 10 un OptiLobe 50, Alfa Laval paplašina savu pārbaudīto OptiLobe rotējošo auzu sūkņu klāstu, lai ražotājiem, kuriem nepieciešami higiēniski šķidrumu apstrādes risinājumi, nodrošinātu lielāku procesa elastību un uzlabotu darbības uzticamību ar zemākiem plūsmas ātrumiem un lielāku ražošanas jaudu. Kopumā četri jauni sūkņu modeļi divos jaunos kadru lielumos nodrošina lietotājiem gan mazākas, gan lielākas jaudas nekā iepriekš pieejamās.

 

 

 

Tirgus tendences norāda uz nepieciešamību pēc rentabliem higiēniskiem rotācijas lokatoru sūkņiem, kas apstrādā gan mazākus, gan lielākus plūsmas ātrumus, tomēr joprojām atbilst jaunākajiem kvalitātes un higiēnas standartiem, saka Leonardo Morabito, Portfolio & projektu vadītājs Pupiņas, Higienic Fluid Handling, Alfa Laval. 10. un 50. OptiLobe atbilst šim pieprasījumam. Jaunie izmēri un iespējas būs lielisks līdzeklis ikvienam lietotājam, kas balstās uz higiēnisku apstrādi.

 

 

 

Tikpat lielisks higiēniskais dizains

 

Tāpat visi Alfa Laval OptiLobe klāstā esošie sūkņi, arī jaunie higiēniskie Alfa Laval OptiLobe 10 un OptiLobe 50 sūkņi atbilst starptautiskajiem standartiem, ieskaitot EHEDG vadlīnijas, arī 3-A un FDA standartus. Sūkņiem ir visa nerūsējošā tērauda ārpuse, viengabala gultņu korpuss, izturīga pārnesumkārbas konstrukcija ar lieljaudas vārstiem, griezes momenta bloķēšanas mezgli un konusveida rullīšu gultņi. Tie ir paredzēti vienkāršai tīrīšanai (CIP) un sterilizācijai (SIP). Turklāt ir viegli pilnībā novadīt sūkni, kas novērš produkta aizturi, palielina produkta atjaunošanos un samazina baktēriju augšanas risku sūkņa izslēgšanas laikā.

 

 

 

Liela procesa elastība

 

Alfa Laval OptiLobe piedāvā uzticamu šķidruma pārnesi un saudzīgu produkta apstrādi apvienojumā ar zemu pulsāciju, zemu bīdes līmeni un zemām trokšņa īpašībām. ieplūdes un izplūdes pieslēgvietas vertikālā vai horizontālā stāvoklī uzlabo procesa elastību un nodrošina universālu montāžu pilnīgai uzstādīšanas elastībai visā rūpnīcā.

 

 

 

Pievienojot šos jaunos sūkņus, Alfa Laval OptiLobe rotējošo lokšņu sūkņu klāsts tagad piedāvā kopumā 10 modeļus un piecus rāmju izmērus (10, 20, 30, 40 un 50). Visi 10 sūkņa modeļi var darboties rentabli pie 8 bāru diferenciālā spiediena.

 

 

 

Tagad ir pieejami papildu apsildes/dzesēšanas priekšējie vāciņi visam Alfa Laval OptiLobe rotējošajam lūkam. Priekšējie vāciņi ļauj lietotājiem izmantot sūkņa kvalitāti un izmaksu efektivitāti procesos, kuros nepieciešama produktu pārnese no zema līdz lielam produktu tilpumam ar 8 bāru diferenciālo spiedienu. Šī iespēja ir lieliska izvēle procesiem, kuros produkti mēdz nocietināties zemā temperatūrā, piemēram, cukura šķīdumi, sviests un margarīni, marmelādes, ķermeņa suteri, želejas, losjoni un citi produkti. Turklāt ir viegli modernizēt un pārveidot esošos sūkņus ar priekšējiem vākiem.

 

 

 

Apkalpošana un uzticamība

 

Darbība ir vienkārša un uzticama, pateicoties Alfa Laval OptiLobe spēcīgajai pārnesumkārbas konstrukcijai. Pašnostiprināšana, aizbāžņi priekšpusē ir viegli pielāgojami un viegli uzturami; nav nepieciešams noņemt rotora korpusu remontam vai pārbaudei. Visu mašīnas komponentu augstās pielaides nodrošina pilnīgu komponentu savstarpēju aizvietojamību bez marķējuma vai sūkņa atkārtotas lietošanas. Tas samazina uzturēšanas izmaksas un dīkstāvi, tādējādi optimizējot ražošanas laiku. Tas vienkāršo apkopi, optimizē rezerves daļu krājumus un ievērojami samazina kopējās uzturēšanas izmaksas.

 

 

 

Daļa no plaša sūkņa diapazona

 

Alfa Laval nodrošina pilnu higiēnisko sūkņu tehnoloģiju klāstu, lai apmierinātu klientu pieprasījumu attiecībā uz produkta kvalitāti, procesa efektivitāti un vienkāršu apkopi un apkalpošanu. Visaptverošais sūkņu klāsts higiēnas lietojumiem kalpo piensaimniecības, pārtikas, dzērienu, mājas aprūpes, personīgās aprūpes, biotehnoloģijas un farmācijas nozarēm. Uzņēmuma rotējošo lokšņu sūkņu klāsta daļa, Alfa Laval OptiLobe, tiek rūpīgi projektēta, lai nodrošinātu optimālu procesa veiktspēju, uzticamu darbību un labu energoefektivitāti prasīgos lietojumos. Šie daudzpusīgie sūkņi ir lieliska izvēle pienākumu veikšanai, kam nepieciešama saudzīga produktu apstrāde un vienkārša apkalpošana.

· alfa Laval SRU

· alfa Laval SX

· alfa Laval SX UltraPure

 

Lai uzzinātu vairāk, lūdzu, apmeklējiet Alfa Laval OptiLobe rotējošo lūku sūkņa tīmekļa lapu. Alfa Laval rotējošā lūmena sūkņu klāsts papildina visu Alfa Laval pozitīvo pārvietojuma sūkņu līniju, ieskaitot apļveida virzuļsūkni un divu skrūvju sūkņa tehnoloģijas. Tas ļauj Alfa Laval piedāvāt optimālo risinājumu procesa lietojumprogrammai.

 

 

 

Noklikšķiniet šeit, lai skatītu attēlus, kas pieejami ar augstu izšķirtspēju.

 

 

 

Par Alfa Laval

 

Alfa Laval ir vadošais specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs pasaulē, pamatojoties uz galvenajām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes tehnoloģijām.

 

Uzņēmuma aprīkojums, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt savu procesu izpildi. Risinājumi tiem palīdz sildīt, atdzesēt, nodalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās vielas un naftas ķīmijas produktus, farmaceitiskos produktus, cieti, cukuru un etanolu.

 

Alfa Laval produktus izmanto arī spēkstacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūvē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, arī klimata un aukstumiekārtu lietošanā.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir iekļauts Nasdaq OMX sarakstā, un 2017. gadā iegrāmatots gada pārdošanas apjoms aptuveni SEK 35.3 miljardu apmērā (apm. 3,6 miljardi euro). Uzņēmumā ir aptuveni 16,400 darbinieku.

 

www.alfalaval.com

 

 

 

Saistīts saturs: