2018-02-23 Product News

Iepazīstinās ar tikko izvērsto Alfa Laval UltraPure klāstu par farmaceitiskajiem sūkņiem

Alfa Laval paplašina savu veiksmīgo UltraPure farmaceitisko sūkņu klāstu ar vēl lielāku selekciju. Neatkarīgi no tā, vai farmaceitiskam vai biotehnoloģiskam procesam nepieciešams centrbēdzes vai PD (pozitīvs darba tilpums) sūknis, viss Alfa Laval UltraPure sūkņu klāsts aptver gandrīz jebkuru nepieciešamo farmu vai biotehnoloģiju.

 

Tie ir droši un uzticami sūkņi, ar tādām funkcijām higiēniska konstrukcija, atkārtojamība un minimizēts piesārņojuma risks, norāda Alfa Laval UltraPure Portfolio vadītājs Džons Vokers (John Walker). Līdz ar lielākiem rezultātiem, palielinātu darbalaiku un zemu enerģijas patēriņu tas rada zemākas lietotāju izmaksas. ilgtspējības aspekti tirgū turpina kļūt aizvien spēcīgāki, farma un biotehnoloģiju nozare novērtēs energoefektivitāti un zemu CO2 emisiju.

 

 

Paplašinātajā Alfa Laval UltraPure diapazonā ietilpst nesen izlaistais Alfa Laval LKH Prime UltraPure, lielākā daļa no labi pazīstamā Alfa Laval LKH UltraPure, jaunais Alfa Laval SX UltraPure un modernizētais augstas veiktspējas Alfa Laval Solid-C UltraPure.

 

Alfa Laval LKH

Alfa Laval LKH Prime UltraPure uzstāda jauno standartu pašsagatavošanas farmaceitiskajiem sūkņiem. Galvenokārt izmanto, lai veiktu tīrīšanas darbus, kuros tiek izmantots iepildīts gaiss, Alfa Laval LKH Prime UltraPure var arī sūknēt produktu, vēl vairāk samazinot kapitālieguldījumus.

 

Alfa Laval LKH UltraPure

Alfa Laval LKH UltraPure nodrošina maksimālu darbspējas laiku un augstu zāļu lietošanas efektivitāti. Precīzijas inženierijas sūknis un motors nodrošina optimālu efektivitāti, viegli apstrādājot produktus.

 

 

Alfa Laval SX UltraPure

Jaunais Alfa Laval SX UltraPure piedāvā zemas pulsācijas un saudzīgu pumpēšanu, turklāt tas ir paredzēts īpaši jutīgu šķidrumu efektīvai un efektīvai transportēšanai. ir paredzēta biotehnoloģijas un farmācijas nozares higiēnas un augstas tīrības lietojumiem.

 

Alfa Laval Solid C UltraPure

Alfa Laval SolidC UltraPure sūkņi nodrošina ideālu līdzsvaru starp cenu un veiktspēju. Šis standartizētais centrbēdzes sūknis ir piemērots lietošanai tādos pienākumos sistēmas tīrīšana (CIP) un neregulāra produkta pārsūknēšana.

 

 

Atklāj Alfa Laval UltraPure

 

Alfa Laval UltraPure sūkņu klāsts ir paredzēts farmācijas un biotehnoloģiju nozaru vajadzībām un piedāvā novatoriskas funkcijas, kas var palīdzēt optimizēt ražošanu.

 

 

Visi Alfa Laval UltraPure sūkņi ņem vērā:

 

Drošība

·

Alfa Laval UltraPure sūkņi pievērš lielu uzmanību higiēniskai konstrukcijai un atkārtojamībai, lai samazinātu piesārņojuma risku. Alfa Laval lejupielādējamā Q-doc dokumentācija, kuras pamatā ir IKP (labas dokumentācijas prakse), sniedz pilnīgu informāciju par produktu un vienkāršo kvalifikāciju, validāciju un izmaiņu kontroli, lai garantētu patērētāju drošību.

 

 

Uzticamība

·

Visi Alfa Laval UltraPure sūkņi izmanto izturīgus dizainus, kas ir laika ziņā pārbaudīti un pierādīti farmācijas rūpniecībā. Katrs UltraPure sūknis ietver pilnu ražošanas ķēdes dokumentāciju, sākot no izejmateriāla līdz piegādātajām iekārtām, lai garantētu sava produkta atkārtojamību un nodrošinātu 100% sērijas kvalitāti.

 

Efektivitāte

·

Alfa Laval UltraPure sūkņi ir rentabli sūkņi, kas nodrošina maksimālu energoefektivitāti, samazinātu C02 pēdas nospiedumu, lielāku atdevi un palielinātu darblaiku.

 

 

Globālais pārklājums ar vietējo klātbūtni

·

Mūsu plašais Alfa Laval UltraPure sūkņu klāsts var apmierināt jebkuru no jūsu procesa problēmām. Neatkarīgi no , kur atrodaties, mums ir tuvs atbalsts un pakalpojumu eksperti. Un visi UltraPure sūkņi izmanto standartizētas detaļas, kas atvieglo specifikāciju un piegādi, arī ļauj ātri veikt apkopi.

 

 

Katram Alfa Laval UltraPure sūknim ir pievienota Alfa Laval Q-doc, vispusīga dokumentācijas pakete, kas sniedz pilnīgu pārskatu par ražošanas ķēdi no izejmateriāla līdz piegādātajam aprīkojumam, lai palīdzētu veikt validāciju, kvalificēšanu un mainīt kontroli.

 

Atklājiet Alfa Laval UltraPure sūkņus:

 

Apmeklējiet Alfa Laval 2018. gada Interphex izstādē Ņujorkā 17. -19. aprīlī.

Jūs atradīsiet mūs būdu #1630

 

Apmeklējiet Alfa Laval izstādē CIPM Expo 2018 Ķīnas pilsētā Čuncjinā 20. un 22. aprīlī.

Atradīsiet mūs kabīnē #N7-14-3.

Vai

Lai iegūtu plašāku informāciju par Alfa Laval UltraPure sūkņiem, kas īpaši paredzēti lietošanai farmācijā un biotehnoloģijā, sazinieties ar:

 

Džons Vokers

Sūkņa portfeļa pārvaldnieks

Alfa Laval

john.walker@alfalaval.com

 

 

Lai saņemtu informāciju presei, sazinieties ar:

 

Chantra Trithara

Sakaru pārvaldnieks

Chantra.trithara@alfalaval.com

 

Par Alfa Laval

 

Alfa Laval ir vadošais specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs pasaulē, pamatojoties uz galvenajām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes tehnoloģijām.

 

Uzņēmuma aprīkojums, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt savu procesu izpildi. Risinājumi tiem palīdz sildīt, atdzesēt, nodalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās vielas un naftas ķīmijas produktus, farmaceitiskos produktus, cieti, cukuru un etanolu.

 

Alfa Laval produktus izmanto arī spēkstacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūvē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, arī klimata un saldēšanas vajadzībām.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir iekļauts Nasdaq OMX sarakstā, un 2016. gadā iegrāmatots gada pārdošanas apjoms aptuveni SEK 35,6 miljardu apmērā (apm. 3,77 miljardi euro). Uzņēmumā ir aptuveni 17 000 darbinieku.

 

Pharma-Pumps-Ultrapure-640x360

Kontakti

John Walker

Portfolio Manager, Pumps

+44 7879 808857
john.walker@alfalaval.com

Kontakti

Marianne Hojby

Mārketinga Komunikāciju Vadītājs

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

Need to find documentation for your Alfa Laval UltraPure pump?

All Alfa Laval UltraPure pumps are supplied with Alfa Laval Q-doc, our documentation package providing full traceability of all product contact parts such as steel, gaskets, etc.  Alfa Laval Q-doc secures a perfect match every time and prevents potential oversights that could necessitate revalidation.  Qdoc validaton

Saistīts saturs: