2018-10-12 Product News

Jaunais Alfa Laval Aseptic Mixproof vārsts atbilst augošā tirgus prasībām

Alfa Laval ievieš aseptisko divu sēžu vārstu Alfa Laval pretsajaukšanas vārstu klāstā. Jaunais Alfa Laval Aseptic Mixproof vārsts steriliem procesiem ir balstīts uz to pašu modulāro dizainu, kas sastopams Alfa Laval Unique Single Seat (SSV) viensēžas vārstu aseptiskajā versijā. Alfa Laval Aseptic Mixproof vārsts samazina piena produktu, pārtikas produktu, dzērienu un citu ražotāju kopējās izmaksas par līdz pat 45%, salīdzinot ar vadošajiem aseptiskajiem divu sēžu pretsajaukšanas vārstiem.

 

Jaunā Alfa Laval Aseptic Mixproof Valve pievienošana Alfa Laval mixproof vārstu klāstam nodrošina ražotājiem ērtības, ko sniedz viena stopshop, lai izpildītu visas higiēnas un aseptiskā vārsta prasības. Šis uzlabotais dubultsēdekļu mixproof vārsts nodrošina produkta drošību, pilnībā aizsargājoties pret kaitīgu mikroorganismu ielaušanos pat nevēlamu spiediena vārstu laikā. Tas nodrošina arī lielāku darbalaiku, īpašu higiēnu, minimizētu produkta zudumu un vienkāršu un rentablu pakalpojumu.

 

Mēs esam piedzīvojuši milzīgu pieprasījuma pieaugumu pēc augstas kvalitātes piena, pārtikas un dzērienu produktiem, kam ir ilgs glabāšanas laiks un tīras etiķetes, saka Anders Mose Lyhne, Product Portfolio Manager, Valves & Automation, Alfa Laval. Mūsu jaunais Aseptiskais Mixproof vārsts nodrošina ražotājiem vislabākās klases vārstu plūsmas īpašības apstrādes, tīrīšanas un sterilizācijas laikā.

 

Viņš piebilst, ka tīrīšanas un sterilizācijas plūsmas īpašības ir pierādījušas CFD plūsmas simulācijas. Sākotnēji Alfa Laval Aseptic Mixproof vārstu diapazonā tiks iekļauti šādi vārstu izmēri, kas atbilst lielākajai daļai ražotāja prasību: ISO 51 mm (2 collas), 63,5 mm (2,5 collas) un 76,1 mm (3 collas).

 

Zemas kopējās īpašuma izmaksas

 

Līdz ar Alfa Laval Aseptic Mixproof Valve range palaišanu Alfa Laval vada aseptisko vārstu kopējās īpašumtiesību izmaksas, lai reģistrētu rutīnas. Alfa Laval aseptiskā divvietīgā vārsta izmantošana vadošo zīmolu vietā var nodrošināt kopējo izmaksu ietaupījumu līdz pat 45% ražotājiem, kas izmanto aseptisku apstrādi. Aptuvenie ietaupījumi tiek aprēķināti, salīdzinot kapitāla izmaksas un aseptiska 2 ½ 'vārsta uzturēšanas izmaksas piecu gadu laikā, ja pakalpojumi tiek veikti uz vietas. Ja trešās puses pakalpojumu sniedzējs apkopi veic neklātienē, konkurējošās tehnoloģijas kļūst vēl dārgākas.

 

Tērauda plēšas un roņu aizvietotāji ir visdārgākās apkopes izmaksas vadošajiem zīmoliem, norāda Anders Lyhne. Alfa Laval Aseptic Mixproof Valve tērauda plēvju vietā izmanto to pašu diafragmu ar PTFE seju un pastiprinātu EPDM pamatni, kas pēdējo astoņu gadu laikā ir bijusi labi pierādīta mūsu Alfa Laval unikālajā SSV Aseptiskajā vārstā. Tas krasi samazina mūsu divvietīgā vārsta īpašuma kopējās izmaksas, tomēr joprojām nodrošina sterilai apstrādei nepieciešamo hermētisko izolāciju.

 

Izcila elastība un modularitāte

 

Konfigurējiet Alfa Laval Aseptic Mixproof vārstu, lai tas atbilstu visām prasībām. Izvēlieties standarta vārsta korpusu un tangenciālo vārsta korpusu vai izmantojiet divus standarta vārsta virsbūves tipus. Šis aseptiskais divvietīgais sēdeklis ir iebūvēts tajā pašā Alfa Laval unikālajā SSV platformā un viegli nostiprināms horizontālā vai vertikālā stāvoklī. Ir trīs sēdekļu pacēlāju versijas, pieci tvaika vārstu tipi un vairākas iespējas tvaika temperatūras monitoringam.

 

Īpaša tīrība, lai nodrošinātu lielāku darbspējas laiku

 

Optimālais Alfa Laval Aseptic Mixproof Valve dizains atvieglo tīrīšanu un sterilizāciju, tādējādi ļaujot palielināt ražošanas laiku. Ar ļoti gaismspējīgu konstrukciju un bez kupoliem ražojuma un tvaika zonās, vārsts nodrošina labākas tīrīšanas iespējas nekā citi divvietīgie aseptiskie mixproof vārsti. Turklāt tas atbilst EHEDG un 3. A sanitāro standartu stingrajām prasībām.

 

Apkopes ērtums un detaļu nomaiņa

 

Turklāt vienkārša ir arī apkope un detaļu nomaiņa. Apkope ir vienkārša tiem, kas ir pazīstami ar Alfa Laval unikālo SSV Aseptisko vārstu. Jaunais Alfa Laval Aseptic Mixproof Valve seko tām pašām apkopes rutīnām. Lielākā daļa nodiluma daļu ir savstarpēji aizvietojamas, padarot vārsta apkopi draudzīgāku un vienkāršojot detaļu nomaiņu.

 

 

 

Lai uzzinātu vairāk par Alfa Laval Aseptic Mixproof Valve, apmeklējiet www.alfalaval.com/products/fluid-handling/valves/Double-seat-valves/aseptic-mixproof /

 

 

 

Par Alfa Laval

 

Alfa Laval ir vadošais specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs pasaulē, pamatojoties uz galvenajām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes tehnoloģijām.

 

Uzņēmuma aprīkojums, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt savu procesu izpildi. Risinājumi tiem palīdz sildīt, atdzesēt, nodalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās vielas un naftas ķīmijas produktus, farmaceitiskos produktus, cieti, cukuru un etanolu.

 

Alfa Laval produktus izmanto arī spēkstacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūvē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, arī klimata un aukstumiekārtu lietošanā.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir iekļauts Nasdaq OMX sarakstā, un 2017. gadā iegrāmatots gada pārdošanas apjoms aptuveni SEK 35.3 miljardu apmērā (apm. 3,6 miljardi euro). Uzņēmumā ir aptuveni 16,400 darbinieku.

 

www.alfalaval.com

 

 

Aseptic Mixproof Standard 640x360

Kontakti

Anders Mose Lyhne

Product Portfolio Manager, Valves & Automation

+45 79 32 22 00
anders.lyhne@alfalaval.com

Kontakti

Marianne Hojby

Mārketinga Komunikāciju Vadītājs

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

Saistīts saturs: