2018-10-04 Product News

Alfa Laval optimizē visu degvielas līniju, lai risinātu 2020. gada degvielas izaicinājumus

Alfa Laval ir unikāla pieredze flotes degvielas apstrādē, ietverot ne tikai degvielas atdalītājus, bet visu ķēdi no bunkura tvertnes līdz motoram. Tā kā darbības uz kuģa mainās, reaģējot uz noteikumiem par sēra saturu degvielā, uzņēmums optimizē un atjaunina tehnoloģijas savā portfelī, lai risinātu jaunās problēmas. Rezultātā tiks uzlabota dzinēju aizsardzība un palielināta energoefektivitāte, neskatoties uz daudzveidīgākiem un mazāk prognozējamiem kurināmajiem.

 

globālais sēra emisiju ierobežojums stāsies spēkā 2020. gadā, degvielas apstrāde uz kuģa kļūs sarežģītāka nekā jebkad agrāk. Atbilstības ziņā būs daudz iespēju, un katram kuģim būs jāizvēlas trase, kas viņu darbībai dod vislielāko jēgu, skaidro Serdars Senguns (Serdar Sengun), Global Sales Manager Marine Separation, Alfa Laval. Neatkarīgi no , ko izvēlas klienti, tam būs dramatiska ietekme uz degvielas līniju. Taču Alfa Laval veic pilnīgu un uz nākotni vērstu pieeju degvielas līnijas optimizācijai.

 

Vairāk degvielas nozīmē lielāku sarežģītību

 

Vairākas jaunas degvielas un degvielas maisījumi jau ir ienākuši tirgū, un vēl jo vairāk, visticamāk, parādīsies pēc tam, kad būs ieviests globālais sēra emisiju ierobežojums. Attiecībā uz daudzām flotēm 2020. gads nozīmēs pāreju no esošajām vienas degvielas sistēmām uz vairāku degvielu ekspluatāciju. Ja degviela netiek pareizi pārvaldīta, tad, izmantojot vairākas degvielas eļļas, var rasties dažādi jautājumi, jo īpaši tad, ja degviela nav sveša. Problēmas var būt no aizsērējušām degvielas sistēmām līdz, sliktākajā gadījumā, dzinēja apturēšanai.

 

pārstrādes rūpnīcas pārkalibrē zemāku sēra saturu, mēs paredzam arī nepārtrauktu kaķu soda naudas īpatsvara pieaugumu flotes degvielās, piebilst Senguns. Jau esam novērojuši milzīgu kaķu soda naudas pieaugumu, kas rada lielas problēmas, ja ne atdalītu no degvielas, pirms sasniedz dzinēju.

 

Visa degvielas līnija fokusā

 

Problēmu risināšana saistībā ar daudzveidīgāku degvielu ietekmēs degvielas līniju kopumā. Centrbēdzes atdalītājiem, kas ir primārā aizsardzība pret kaķu sodanaudu, būs jādarbojas ar dažādām spējām un jauniem efektivitātes līmeņiem. Degvielas kondicionēšanas sistēmām būs jāapstrādā degviela ar daudz atšķirīgākām īpašībām, izmantojot iegulto automatizāciju, lai izvairītos no kļūmēm un veiktu drošu pāreju atbilstoši vajadzīgajiem dzinēja parametriem. Kopumā būs jāstiprina esošās sinerģijas starp degvielas līniju iekārtām un pašu dzinēju.

 

Saskaņot separatora padevi ar dzinēja slodzi ir ļoti svarīgi, lai sasniegtu augstāko efektivitāti un dzinēja aizsardzību, jo lauka testi ir skaidri parādījuši, saka Senguns. Pēc atdalīšanas degvielas atbilstība ražotāja specifikācijām ir ļoti svarīga dzinējam, iesmidzināšanas sistēmām un kuģa drošībai. Visiem šiem procesiem jānotiek vienmērīgi un droši, neatkarīgi no , kāda degviela tiek izmantota.

 

Tehnoloģijas gatavas jauniem izaicinājumiem

 

Alfa Laval ir vērsts uz to, lai nodrošinātu tehnoloģiju, kas droši atbalstīs klientus 2020. gadā un pēc tam. Uzņēmums ne tikai ievieš uzlabotu skārienekrāna vadību Alfa Laval degvielas līnijai, bet arī optimizē un atjaunina galvenās iekārtas tajā pirms globālā sēra ierobežojuma. Tajā ietilpst Alfa Laval FlowSync, uzņēmuma unikālais risinājums separatora plūsmas automātiskai regulēšanai, arī Alfa Laval FCM One Oil. FCM One Oil tiks laists klajā jaunā versijā līdz 2018. gada beigām.

 

vienīgais piegādātājs, kas piedāvā risinājumus un zināšanas visai degvielas līnijai, mēs palīdzam klientiem šodien pielāgoties rītdienas pārmaiņām, saka Senguns. Neatkarīgi no , kuģi nolems ievērot globālo ierobežojumu, Alfa Laval tehnoloģija nodrošinās viņiem nepieciešamo aizsardzību, efektivitāti un veiktspēju.

 

Lai uzzinātu vairāk par Alfa Laval separatoriem, Alfa Laval FlowSync un Alfa Laval FCM One, arī Alfa Laval pieeju degvielas līnijas optimizācijai, apmeklējiet https://www.alfalaval.com/fuelline.

 

 

 

Redaktora piezīmes

 

Par Alfa Laval

 

Alfa Laval ir vadošais specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs pasaulē, pamatojoties uz galvenajām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes tehnoloģijām.

 

Uzņēmuma aprīkojums, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt savu procesu izpildi. Risinājumi tiem palīdz sildīt, atdzesēt, nodalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās vielas un naftas ķīmijas produktus, farmaceitiskos produktus, cieti, cukuru un etanolu.

 

Alfa Laval produktus izmanto arī spēkstacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūvē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, arī klimata un aukstumiekārtu lietošanā.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir iekļauts Nasdaq OMX sarakstā, un 2017. gadā iegrāmatots gada pārdošanas apjoms aptuveni SEK 35.3 miljardu apmērā (apm. 3,6 miljardi euro). Uzņēmumā ir aptuveni 16 400 darbinieku.

 

www.alfalaval.com

 

Atzīmes

Visas
Alfa Laval Adaptive Fuel Line large

Kontakti

Serdar Sengun

Head of Heat Transfer, Alfa Laval Marine Division

+46 8 53 06 55 74
serdar.sengun@alfalaval.com

Kontakti

Camilla Wallin

Marketing Communication Manager, Business Unit Marine Separation & Heat Transfer Equipment, Alfa Laval

+46 8 530 653 58
camilla.wallin@alfalaval.com

Saistīts saturs: