2016-12-27 Product News

Alfa Laval PureBallast tagad ir ASV krasta apsardzes tipa apstiprinājums

23. decembrī Alfa Laval saņēma ASV krasta apsardzes (UPĪŠA) tipa apstiprinājumu savas balasta ūdens attīrīšanas sistēmas trešajai paaudzei, PureBallast. Apstiprinājums ļauj kuģu īpašniekiem, kuri debalastē ASV ūdeņos, izdarīt pārliecinātu ārstēšanas tehnoloģijas izvēli.

 

USG savu tipa apstiprinājumu PureBallast izmantoja CMFDA/FDA testēšanā, ko veica DHI Dānijā. Šī pārbaude tika veikta, izmantojot to pašu aparatūru, enerģijas patēriņu un plūsmu, ko jau tirgū vadošā IMO-certified 3 saimes PureBallast versija. Ārpus Amerikas Savienotajām Valstīm, kur PureBallast ir apstiprināts, izmantojot MPN metodi, USCG-sertificētā sistēma darbosies SJO režīmā un spēs apstrādāt ūdeni ar tik zemu UV caurlaidību 42%.

 

Purebalastam ir elastīga konstrukcija, kuras pamatā ir četri dažādi UV reaktoru izmēri. Tas nodrošina optimizētu izmēru noteikšanu un konkurētspējīgus risinājumus plašā plūsmas diapazonā. Pašreizējais tipa apstiprinājums attiecas uz plūsmām 150-3000 m3/h, pamatojoties uz 300 un 1000 m3/h reaktoru izmēriem, bet tipa apstiprinājums sistēmām, kuru pamatā ir 170 un 600 m3/h reaktoru, gaidāms drīz. Kavējums starp apstiprinājumiem ir saistīts ar matemātiski modelētā reaktora mērogošanas novērtējumu, kas ir jauns UPĪŠA process. Nepieciešams papildu laiks, lai pārskatītu jau pabeigto pārbaudi no neatkarīgās DNV GL laboratorijas.

 

GAN UPLEJA, gan SJO tipa apstiprinājumi apstiprina tirgus labākos bioloģiskās dezinfekcijas rādītājus, kuģu īpašnieki var būt patiesi pārliecināti par savu PureBallast izvēli, norāda biznesa centra PureBallast ģenerālmenedžeris Anderss Lindmark. Alfa Laval lepojas ar to, ka ir balasta ūdens attīrīšanas priekšplānā visā pasaulē.

 

 

 

Sagatavots pārskatītām SJO G8 pamatnostādnēm un citi

 

Papildus šīs GRUPAS prasībām 3. PureBallast saime ir sagatavota pārskatītajām SJO G8 pamatnostādnēm, kas noteiktas nesenajā MEPC70 sanāksmē. Gaidot dažus bioloģiskās efektivitātes galīgus testus, 2017. gada pirmajā pusē ir gaidāms pabeigts pieteikums atjauninātam G8 sertifikātam.

 

Tāpat Alfa Laval ir sagatavojies pieaugošajam pieprasījumam, ko izraisīja SJO Balasta ūdens pārvaldības konvencijas ratifikācija. uzņēmums līdz šim ir pārdevis vairāk nekā 1200 sistēmu, tostarp simtiem, kas ir instalētas retrocesijas sistēmas, uzņēmumam ir zināšanas, projektu vadība un ražošanas muskulis, lai tiktu galā ar nākamo modifikācijas vilni.

 

Alfa Laval var nodrošināt ne tikai tehnoloģijas ar attiecīgajiem tipa apstiprinājumiem, bet arī pilnu kuģu adaptēto risinājumu klāstu ar augstu efektivitāti un labi attīstītu servisa piedāvājumu, stāsta Lindmark. Mēs esam apņēmušies atbalstīt klientus, vai nu salīdzinot balasta ūdens attīrīšanas sistēmas, vai rīkojoties ar daudziem tālākiem atkārtotas nodošanas un modernizācijas projektiem.

 

 

 

Lai uzzinātu vairāk par Alfa Laval PureBallast un Alfa Laval pieeju balasta ūdens attīrīšanai, apmeklējiet www.alfalaval.com/pureballast3

 

 

 

Redaktora piezīmes

Par Alfa Laval PureBallast

 

Purebalasts, kas bija pirmā komerciāli pieejamā balasta ūdens attīrīšanas sistēma, ir bezķīmijas sistēma, ko pārdod un apkalpo Alfa Laval. Būtiska sistēmas sastāvdaļa ir pastiprinātais UV reaktors, ko kopīgi izstrādāja Alfa Laval un Wallenius Water, balstoties uz Wallenius Water Technology.

 

Par Alfa Laval

Alfa Laval ir vadošais specializēto produktu un inženiertehnisko risinājumu piegādātājs pasaulē, pamatojoties uz galvenajām siltuma pārneses, atdalīšanas un šķidrumu apstrādes tehnoloģijām.

 

Uzņēmuma aprīkojums, sistēmas un pakalpojumi ir paredzēti, lai palīdzētu klientiem optimizēt savu procesu izpildi. Risinājumi tiem palīdz sildīt, atdzesēt, nodalīt un transportēt produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienus, ķīmiskās vielas un naftas ķīmijas produktus, farmaceitiskos produktus, cieti, cukuru un etanolu.

 

 

Alfa Laval produktus izmanto arī spēkstacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūvē, kalnrūpniecībā un notekūdeņu attīrīšanā, arī klimata un aukstumiekārtu lietošanā.

 

Alfa Laval pasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, lai palīdzētu viņiem turēties uz priekšu globālajā arēnā. Alfa Laval ir iekļauts Nasdaq OMX sarakstā, un 2015. gadā iegrāmatots gada pārdošanas apjoms aptuveni SEK 39.7 miljardu apmērā (apm. 4,25 miljardi euro). Uzņēmumā ir aptuveni 17 500 darbinieku.

 

www.alfalaval.com

Alfa Laval PureBallast

Kontakti

Anders Lindmark

Business Unit President, Heat & Gas Systems

+ 45 27 640 148
anders.lindmark@alfalaval.com

Kontakti

Anja Simonsson

Vice President Communication Alfa Laval Marine Division

+46 708 53 89 27
anja.simonsson@alfalaval.com

Saistīts saturs: