Entuziasms - izaugsmes sastāvdaļa

Brew 80 aukstās centrifugēšanas procesa rezultātā tiek iegūts viendabīgāks alus ar nemainīgu kvalitāti, kas ļauj Amager Bryghus no katra brūvējuma iegūt par 6-10% vairāk gala produkta.

DATUMS 2023-11-28

Amager Bryghus ir neliela neatkarīga alus darītava Dānijā, kas pēdējos astoņus gadus ir ierindota starp 100 labākajām alus darītavām pasaulē. Tas ir ievērojami, ņemot vērā, ka šis nelielais uzņēmums sāka darbību tikai 2007. gadā.

Uzņēmumu dibināja divi draugi un kaislīgi alus darīšanas entuziasti - Mortens Valentīns Lundsbaks (Morten Valentin Lundsbak) un Jakobs Storms (Jacob Storm) -, kuri nolēma savu aizraušanos pārvērst uzņēmējdarbībā. Alus brūvēšana uzņēmumā Amager Bryghus ir saistīta ar aizrautību un entuziasmu, kā arī dibinātāju vēlmi attīstīt un pilnveidot specializētu/aromatizētu amatieru alu, lai apmierinātu augošo starptautisko pieprasījumu pēc augstas kvalitātes īpašiem brūvējumiem. Ideja, kas virza šo izcilo Dānijas alus darītavu uz ievērojamiem panākumiem, ir attīstīt nepārtrauktu atšķirīgu, interesantu garšu plūsmu augstākās kvalitātes alus un eila produktu veidā.

2016. gadā Amager Bryghus uzstādīja nelielu uz platformas uzstādāmu ātrgaitas centrbēdzes separatoru Brew 80 no Alfa Laval. Tas kalpo kā dzidrinātājs un atdala apiņu daļiņas no sauso apiņu alus, kas veido aptuveni 80 % no saražotās produkcijas. Šī aukstā centrifugēšanas procesa rezultātā tiek iegūts viendabīgāks alus ar nemainīgu kvalitāti.

Tas ir arī palīdzējis ievērojami palielināt produkcijas izlaidi, ļaujot uzņēmumam Amager Bryghus no katra brūvējuma iegūt par 6-10% vairāk galaprodukta - tātad Brew 80 attīrītājs atmaksājas tikai 24-30 mēnešu laikā.

    

Produkti

Brew 80

Šis seperatora models ir īpaši piemērots dzidrināšanai:

  • Alum pēc fermentācijas
  • Alum pēc nogatavināšanas

Alfa Laval Brew series

Klientu pieredze

Izmantojot tikai vienu kompaktu Brew 80 ierīci, variet būt radošāki. Tagad eksperimentus ar garšām ierobežo tikai jūsu iztēle.
Šī iekārta izrādījās daudzpusīgāka nekā mēs bijām iedomājušies, un tā ir lielisks stimuls mūsu radošai, netradicionālai pieejai alus pagatavošanai un produktiem, kas patiešām tiek pamanīti pārpildītā tirgū.

 Mortens Valentīns Lundsbaks, Amager Bryghus dibinātājs, Kopenhāgena, Dānija

Īss ieskats alus ražošanā

Pateicoties tā garšai, krāsai, dažādībai un garšas sajūtai, alus tiek uzskatīts par vienu no sarežģītākajiem raudzētajiem dzērieniem. Turklāt alus sastāvā ir daudz dažādu sastāvdaļu, kas to padara tik sarežģītu.

Beer 640x360

Alfa Laval Brew 80: Iegūstiet pareizo risinājumu savai interesei

Alfa Laval Brew 80 ir "plug-and-play" centrifūgas modulis ar jaudu līdz 50 hl/stundā. Mazajām alus darītavām tas piedāvā Alfa Laval separācijas inovācijas, lai palielinātu alus iznākumu un kvalitāti, tostarp mūsu unikālo aksiālo hermētisko blīvējumu skābekļa uztveršanas samazināšanai. Brew 80 nodrošina jaudīgu un efektīvu veiktspēju.

brew80 vignette