2017-05-01 Product News

Jaunais aktuators Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure vienkāršo vārstu vadību un inventāra pārvaldību

Alfa Laval ievieš jaunu nerūsējošā tērauda aktuatoru, kas ir īpaši paredzēts Alfa Laval Unique DV-ST diafragmas vārstiem. Vēl kompaktāks, robustāks un izturīgāks nekā tā priekšgājēji, šis pneimatiskais aktuators atvieglo procesa vadību, jo tas ir viegli savietojam ar visiem Alfa Laval sensoru un vārstu vadības blokiem. Tas ir izstrādāts, lai atbilstu biotehnoloģijas un farmācijas nozares prasībām attiecībā uz drošību, higiēnu, dokumentāciju un veiktspēju visos aseptiskas ražošanas procesos.

Viens risinājums visām situācijām

Aktuators Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure – jaunākā inovācija uzņēmuma plašajā aktuatoru sortimentā – der pilnīgi visiem sērijas Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure diafragmas vārstiem. Iepriekš bija pieejami trīs aktuatori; tagad ir tikai viens, kas izgatavots no AISI 316L nerūsējošā tērauda. Specifikācijas sagatavošanas process tagad kļūs ātrāks, vienkāršāks un drošāks. Tas arī vienkāršo inventāra pārvaldību, jo, neatkarīgi no procesa vai pielietojuma veida, vienu aktuatoru var glabāt krājumos kā rezerves daļu visiem Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure sērijas diafragmas vārstiem, neatkarīgi no tā, vai tas ir liets, kalts vai blokveida. To var izmantot pat autoklāva vajadzībām.

 

Droša, uzticama darbība pilnīgam sirdsmieram

Atkarībā no izmantotā membrānas materiāla Unique DV-ST UltraPure aktuators ir paredzēts līdz 10 bāru lielam darba spiedienam. Tas nodrošina arī vārsta aizvēršanu pie tāda paša darba spiediena ar spiediena kritumu 0 %. Kamēr darba spiediens saglabājas zem 10 bāriem (PTFE/EPDM membrānām 6 bāri), nav nepieciešama aktuatora nomaiņa. Bez grūtībām un rūpēm; aktuators turpina nodrošināt uzticamu, nevainojamu darbību. Klientiem tas sniedz pilnīgu sirdsmieru.

 

 Vēl kompaktāks, vēl ilgāks darbības laiks

Unique DV-ST UltraPure aktuators iztur augstas temperatūras, kas nepieciešamas sterilizācijai (autoklāvos) un ķīmiskos procesos. Tādēļ tas nodrošina ilgstošu veiktspēju bez kļūdām un ilgāku darbības laiku. Turklāt tas ir kompaktāks par saviem priekšgājējiem, kas nozīmē, ka ir iespējams izgatavot mazāka izmēra vārstu slieces, kas samazina neaktīvo posmu risku.

 

Pārbaudīta, integrēta vārsta vadība

 Bez tam visus Alfa Laval vārstu sensoru un vadības blokus ir iespējams viegli saskaņot ar Alfa Laval Unique DV-ST UltraPure aktuatoru. Klientiem tas sniedz Alfa Laval vārstu sensoru un vadības risinājumu sniegtās priekšrocības. Šie risinājumi ir pazīstami ar augstu precizitāti un izcilu šķidruma apstrādes vadību. Kas īpaši jāizceļ - vārstu vadības standartizācija ir vienkārša, ļaujot klientiem vienkāršot uzturēšanu un inventāra pārvaldību.

Alfa Laval sensoriem un vadības blokiem ir raksturīgi stingri pielaides diapazoni, lai nodrošinātu maksimālu procesa drošību un bezpieskaršanās, „uzstādi un aizmirsti” sensori ar vienkāršu iestatīšanu. Tas samazina cilvēku kļūdu risku un veicina drošu un efektīvu ražošanu.

 

Par Alfa Laval

Alfa Laval ir pasaules vadošais specializētu produktu un inženiertehnisko risinājumu sniedzējs, kas balstās uz trim galvenajām tehnoloģijām: siltuma apmaiņa, atdalīšana un šķidrumu apstrāde.

 Uzņēmuma ražotās iekārtas, sistēmas un sniegtie pakalpojumi ir radīti, lai klientiem palīdzētu optimizēt procesu darbību. Mūsu risinājumi palīdz sildīt, atdzesēt, atdalīt un pārvietot produktus nozarēs, kas ražo pārtiku un dzērienu, ķīmiskas vielas un naftas ķīmijas produktus, farmācijas izstrādājumus, cieti, cukuru un etanolu.

 Alfa Laval produkti tiek izmantoti arī elektrostacijās, uz kuģiem, naftas un gāzes izpētē, mašīnbūves rūpniecībā, kalnrūpniecības nozarē un notekūdeņu apstrāde, kā arī komfortabla klimata un saldēšanas risinājumos.

 Alfa Laval vispasaules organizācija cieši sadarbojas ar klientiem gandrīz 100 valstīs, palīdzot viņiem globālajā konkurencē turēties soli priekšā sāncenšiem. Alfa Laval akcijas tiek kotētas biržā Nasdaq OMX, un 2015. gadā tā gada pārdošanas apjoms sasniedza aptuveni 39,7 miljardus SEK (aptuveni 4,25 miljardus eiro). Uzņēmumā ir nodarbināti aptuveni 17 500 darbinieki.

www.alfalaval.com 

Alfa Laval DV-ST 640x360

Kontakti

Paw Kramer

Portfolio Vadītājs, Vārsti

+46 46 36 72 26
paw.kramer@alfalaval.com

Kontakti

Marianne Hojby

Mārketinga Komunikāciju Vadītājs

+45 28 95 44 71
marianne.hojby@alfalaval.com

Saistīts saturs: